Mike_69th כתב/ה:[quote="TAL17"]
אז מה אפשר לעשות
אני לא מצליח לנצח בגלל שברגע שמשגרים אליי טיל
הסיכויים שאני השרוד מאוד נמוכים
ועדין לא הבנתי אפשר להגדיר את זה כדי שזה יפעל אוטומטי
מצטער, לא יודע איך זה עובד באף-16 הזה.
אבל על השאלה איך לא לחטוף טיל אפשר לענות בגדול: אל תיתן שישגרו עליך. תטוס כמו פרנואיד. תסתכל תמיד החוצה, חפש שיגורים, דע כמה שיותר איפה נמצא במרחב כל איום שאתה יודע על קיומו ומה טווח השיגור שלו, תמיד תיזהר כשאתה נכנס לאיזור שיש לך חשד שעלול להיות מוצב שם נ"מ או הממזרים האלה עם טילי כתף, נסה לבנות מראש מסלול שבכלל לא מכניס אותך לאיזור כזה בלי צורך.
אתה רוצה לשאוף לטוס במצב שבו יהיה לך גם טווח וגם גובה מספיק רחוקים מאיומים כאלה כדי שאם כבר שיגרו עליך, תוכל להגיב באופן רגוע ולהתרחק. חוץ מטקטיקות מיוחדות של פסיכים שטסים בגובא דשא.
שיגרו עליך? למד על מערכות הנשק של האוייב שלך לפני שתטוס. כדאי שתדע מה שיגרו עליך כדי להגיב בהתאם. האם מספיק פשוט לפנות בניצב לכיוון ממנו שיגרו טיל מונחה מכ"ם והוא יאבד נעילה, עם קצת מוץ לעזרה? או שבכלל הטיל מונחה אינפרא אדום ואתה צריך נורים? המטוס שלך לא בהכרח יודע מה שיגרו עליך, הוא רק יודע לומר ממש טוב מי שיגר ומאיפה. אתה חייב ללמוד את זה כדי לדעת להגיב.
מצד שני אם שיגרו עליך טיל מודרני ואתה בתוך הNEZ שלו, תתכונן למשוך בידית המפלט. הדברים האלה יודעים טוב מאוד איך להפיל אותך.[/quote]
קודם כל תודה
ודבר שני
נחזור לנושא
אני מחפש גם מדריך מה מראה כל שעון מערכת
חלק לדוגמא אני יודע מד מהירות מד גובה מד דלג
אבל בנוסף יש יותר שעונים ואין לי מושג מה כל דבר אומר