134 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 למה אני לא יכול להכניס מספר נורים/מוצים?
דיון

למה אני לא יכול להכניס מספר נורים/מוצים?

23 הודעות 2,327 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
עד שאני ירשם לבי"סט אני לומד את הסימולטור 🙂

אז ככה לפי מדריך הICP בתכנות הEWC אני צריך להכניס מספר נורים ומוצים ובשביל לעשות את זה אני צריך לכבות את הEWC ואז להכניס את המספר הרצוי בICP.
משום מה גם כשאני מכבה את הEWC אני עדין לא יכול להכניס מספר נורים ומוצים. תמונות להמחשה:
הEWC:

הICP:
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
#2 · לפני 12 שנים
למה לא להכניס ישר לDTC לפני תחילת המשימה?
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#4 · לפני 12 שנים
אכן DTC הוא הפיתרון היותר טוב.

ובלי שום קשר, (או עם קשר)
אין חיה כזו "מוצים", מוץ זו צורת הרבים (אין צורת יחיד)
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 12 שנים
במסך הראשי לפני הכניסה למשימה כנס ל DTC ושם כנס ללשונית EWS . פה אתה מזין את הכמות ואת המרווח שבין שחרור לשחרור , שים לב שאתה צריך בכל תוכנית להזין בנפרד למוץ ובנפרד לנורים .
לא לשכוח לשמור
#6 · לפני 12 שנים
uri_ba כתב/ה:אכן DTC הוא הפיתרון היותר טוב.

עזוב אותך שטיות, ראיתי 2 סא"ל(טייסים) מתוכחים על זה, זה נגמר בטכנאי(רב"ט נראה לי) שאמר להם "במערכת במספר נכון?, אז מה לעזאזל זה משנה אם זה ביחיד או רבים".

וכמו שאופיר אמר זה בEWS, רק שים לב שאתה לא מכניס ערכים שונים(של אותה תוכנית) לתוכניות שונות.
ישעיהו סו טו
#7 · לפני 12 שנים
להזין בEWS זה קשה,מסורבל ולא נוח.להזין בDTC מWDP או אפילו במשחק עצמו זה קל פשוט ונוח. זה ההבדל.
#8 · לפני 12 שנים
ofir1016 כתב/ה:במסך הראשי לפני הכניסה למשימה כנס ל DTC ושם כנס ללשונית EWS . פה אתה מזין את הכמות ואת המרווח שבין שחרור לשחרור , שים לב שאתה צריך בכל תוכנית להזין בנפרד למוץ ובנפרד לנורים .
לא לשכוח לשמור

אני לא מצליח למצוא את הDTC. איפה הוא ממוקם בדיוק?

עריכה: מצאתי 🙂 תודה רבה!
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
#9 · לפני 12 שנים
אוראל כנס ליוטיוב וחפש את הסרטונים של tanit הוא מסביר הכל בצורה הכי ברורה שיש
#13 · לפני 12 שנים
1אוראל1 כתב/ה:Echo, תודה רבה עובד! 🙂
אני מעדיף להכניס מהICP יותר ראליסטי.

לא מדויק, לרוב זה כבר מובנה בתוך המחשב של המטוס והטייס לא נוגע בזה, ואם יש צורך לשנות מהסטנדרט המובנה זה מתוכנת בDCT והטייס רק מכניס את הקלטת למטוס וטוען את כל הנתונים אוטומטית.

אבל כל אחד ומה שנוח לו.
ישעיהו סו טו
#14 · לפני 12 שנים
1אוראל1, כל הכבוד על הלמידה והירדיה לפרטים. באופן אישי אותי זה משמח לראות שבאים ושואלים שאלות רציניות בפורום.

כפי שfalcononeone, אמר, הטייס נכנס עם קסטה וטוען אותה בהתנעה (מסך DTE ב-MFD. קרא על כך בפרק על הMFD וההתנעה במסמך dash-1 שמגיע עם הסימולטור). קסטה זו , כוללת בין היתר את תוכניות המוץ נור, מודים בMFD, תדרים ומטרות כפי שהגדרת במסך המשחק לפני המראה (אם לא תטען את הקסטה לא תוכל להשתמש בחימוש מונחה GPS לדוגמה).
RifleFighter
רמי וייברמן

#15 · לפני 12 שנים
falcononeone כתב/ה:[quote="uri_ba"]אכן DTC הוא הפיתרון היותר טוב.

עזוב אותך שטיות, ראיתי 2 סא"ל(טייסים) מתוכחים על זה, זה נגמר בטכנאי(רב"ט נראה לי) שאמר להם "במערכת במספר נכון?, אז מה לעזאזל זה משנה אם זה ביחיד או רבים".
[/quote]

אין שום קשר לסא"לים, תא"לים או טייסים באופן כללי, צריך לדבר (ולכתוב) עברית נכונה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.