54 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור אוכלוסיית הפורום
דיון נעוץ נעול

אוכלוסיית הפורום

27 הודעות 4,962 צפיות לפני 12 שנים
#3 · לפני 12 שנים
הי שמי פיני ואני פעיל מאוד אני הגעתי מ -VFS סיימתי קורסים= CVFRּ IFRּ ATPL
ויש לי למעלה מ- 1000 שעות טיסה בכבדים 767 בעיקר. ופה אני ב-IL -2 FALCON ו-DCS אז לי יש המון שעות פניות ביום ובערב אשמח לעזור בתחום האזרחי .
#5 · לפני 12 שנים
עכשיו בשביל התקדמות הפורום אני רוצה תמיכה ועזרה של אלו שנמצאים בפורום כל מי שאתם מכירים שמתעסק בתחום ואוהב סימולטורים תזמינו לפריפלייט כל חבר נוסף בקהילה יעזור.
דבר נוסף איזה סוג טיסה אתם רוצים שהאירועים יעסקו
1-טיסה אזרחית
2-טיסה צבאית
3-גם וגם
4- פעם ככה ופעם ככה
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#7 · לפני 12 שנים
pini01 כתב/ה:הי שמי פיני ואני פעיל מאוד אני הגעתי מ -VFS סיימתי קורסים= CVFRּ IFRּ ATPL
ויש לי למעלה מ- 1000 שעות טיסה בכבדים 767 בעיקר. ופה אני ב-IL -2 FALCON ו-DCS אז לי יש המון שעות פניות ביום ובערב אשמח לעזור בתחום האזרחי .

נכס 👍
ברוך הבא.
מולי
#8 · לפני 12 שנים
אוקי תודה למי ששיתף.
אספנו את המידע שאנחנו צריכים.
וכמו שחשבתי האוכלוסייה בפורום דלה, מכאן אנחנו נשפר את המצב.
תודה רבה ננעל
🙂
#10 · לפני 12 שנים
היי קוראים לי סהר...
לא הייתי פעיל בזמן האחרון בגלל הלימודים ..
התחלתי לטוס בפאלקון ואני מקווה לחזור להיות פעיל 😄
#11 · לפני 12 שנים
לפני חודש אספתם מידע לגבי הטייסים,והבטחתם לשפר את המצב והנה אתם פותחים שוב לראות מה חדש.
אני חשבתי שאחרי חודש אתם תבשרו לנו מה חדש, ותודיעו על פעילות כמו בכל הסימולטורים האחרים,
סתם לאסוף מידע ללא תכלית זה חסר ערך ומיתר.
אני מציע שתקבעו יום לפגישה של כל הטייסים ב TP ,נתאם צפיות ונקבע זמנים לטיסות משותפות.
בתכלס, תניעו מנועים.
אשמח לתת עזרה בכל מה שאני יכול.
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#12 · לפני 12 שנים
אנחנו עובדים קודם כל על לראות מה אפשר לשפר ולטפל בבעיות וכעת שיש יותר טייסים אני רק רוצה לדעת את כמות האנשים בפורום תודה על הרעיון נקבע פגישה וככה נוכל לתאם את כל מה שצריך לשפר.

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.