135 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים קנה ומכור Thrustmaster HOTAS WARTHOG למכירה
דיון

Thrustmaster HOTAS WARTHOG למכירה

11 הודעות 1,978 צפיות לפני 12 שנים
#4 · לפני 12 שנים
למה הסטיק יושב הפוך יחסית לחץ הצהוב ולכיתוב על בסיס הסטיק? אני מתקשה להאמין שככה קיבלת אותו מהמפעל.
למי שלא מכיר, תצורה מקורית היא כזאת:
http://i177.photobucket.com/albums/w220/Davis_Andrews/IMG_0751.jpg

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 12 שנים
נכון, הסטיק מתברג החוצה. אבל זה לגמרי לא מספיק כדי להושיב אותו הפוך יחסית לחץ ולפלטה השחורה שבבסיס.
הMini DIN שמחבר בינו לבין הבסיס לא סימטרי. כלומר הדרך היחידה להגיע לתצורה כמו שלך, בלי לשבור את כל הפינים במחבר, היא לפרק את הפלטה השחורה ולסובב אותה 180 מעלות, ואחרי זה לפרק את הבסיס העגול ולסובב את טבעת הפלסטיק עם החץ 180 מעלות. או לחילופין לפרק את הבסיס העגול, ולסובב את המפרק הכדורי 180 מעלות.

עד שלא תפרט בדיוק איך סובבת את כל העסק, אני לא יכול להיות רגוע לגבי המכירה הזאת כי התיאור שלך מפושט מדי ומשאיר את המקום לחשוב שתקעת את הסטיק הפוך, ועל הדרך הרסת את המחבר שבינו לבסיס (כי במקרה הזה הוא בטח רחוק מהגדרה "כמו חדש"😉, מה שמשבית את כל הכפתורים של הסטיק.

#7 · לפני 12 שנים
מצאתי קונה, תודה לכולם

לשאלתך מייק, אני סובבתי את המעגל מתחת שמתחת לסטיק, הרכבתי את הסטיק וסובבתי חזרה. אני לא חושב שנשברו פינים, אבל אני אבדוק עכשיו אם הוא יעבוד לי בfsx
#8 · לפני 12 שנים
Caveat emptor

הנה לכם חידה. איך ניתן לסובב ב180 מעלות תקע כזה:

כך שעדיין יתאים לשקע שלו, שלא סובבנו.

והכי טוב יהיה אם תראה לנו תמונה של הmini din של הסטיק שלך, עם איזה הוכחה קטנה בדמות פתק "לפריפלייט" באותה תמונה. ככה גם הקונה שמצאת יהיה רגוע יותר. כי עכשיו אני זה שמזהיר אותו- אולי הוא קנה סטיק תקול. מצד שני אם זה ניר או מישהו כזה, שכחו ממה שאמרתי, אתם תסתדרו 😛

#9 · לפני 12 שנים

Uploaded with ImageShack.us

הוא גם באמת לא עובד לי בסימולטור. תודה רבה, הצלת אותי... ואת הקונה האומלל
#10 · לפני 12 שנים
למזלם של כולם לא מדובר בפגם יקר.
עכשיו כל מה שנשאר הוא למצוא מישהו זהיר עם מלחם וידיים יציבות שניסה בעצמו או לפחות ראה הרבה הוראות לגבי פירוק והרכבה של בסיס הסטיק (אחרת הוא יקרע את הכבל השחור שבאלומה הזאת: http://www.flickr.com/photos/douglashelmer/5489488154), למצוא mini-DIN-5 זכר ונקבה עבור חלקי חילוף.
אה, ולתת לו לעבוד עם זה:
http://simhq.com/forum/files/usergals/2013/06/full-25157-60873-grip.png

אני בטוח שבThrustmaster ישמחו לשלוח את הרכיבים הדרושים אם תבקש מהם. כמובן לא בחינם כי אין סיכוי שהם יתנו אחריות על שימוש נגד ההוראות. אפשר לאלתר את אותם מחברים מתוך כבל מאריך PS/2 ישן, אבל המחבר של הסטיק שונה בגלל שיש לו עוד שתי לשוניות פלסטיק עבור הברגים- מה שרק לTM יש לפי המידות המקוריות.

בסופו של דבר מדובר במערכת עמידה למדי, רק צריך לקרוא שוב ושוב מראש את הניסיונות של אנשים אחרים שפירקו אותו קודם כדי לתפוס את הדברים הקטנים (כמו הכבל השחור שנוטה להיגזר, או שירכיב אותו בטעות הפוך, מה שקל לעשות בטעות כי יש שם הרבה חלקים ללא שום אפשרות להבין מה הכיוון שלהם בלי לסמן מראש). התיקון יחזיר אותה לחיים ואז גם 1700 שקלים יהיו הוגנים.

#11 · לפני 12 שנים
אני הייתי שמח לקבל יחידה כזאת רק בשביל האתגר "תיקון" שלו..
היד שלי אמנם לא הכי יציבה, אך אני כן אוהב לתקן דברים שדורשים הלחמה והחלפת חלקים זעירים.
ובנתיים זה עבד לי לא רע 🙂
!Control, control, you must learn control

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.