111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון לינקים מעניינים למודלים של מטוסים מנייר להורדה שמצאתי ברשת
דיון

לינקים מעניינים למודלים של מטוסים מנייר להורדה שמצאתי ברשת

7 הודעות 8,758 צפיות לפני 12 שנים
#2 · לפני 12 שנים
היי דני

דבר ראשון ברוך הבא לפרום שלנו

הדגם אותו אתה מחפש יש לחברת hobby models
http://www.hobbymodel.com.pl/home.html

הדגם הינו בתשלום ובעל זכויות יוצרים
כמו כן האתרים שפירסמת פה מפירים את זכויות היוצרים מאחר והם נותנים להורדה פירטית דגמים אשר עולים כסף

אני עוסק בתחביב כבר מעל ל13 שנה וכמו כן בעבר הייתי מתכנן דגמים ויודע כמה עבודה יש לבשביל להוציא דגם ברמה לשוק

אנא ממך אל תפרסם לינקים פירטים בפורום שלנו מאחר ואנ לא רוצים להיות חלק מעברה על החוק

כמו כן
קח בחשבון שזהו תחביב מדהים שדורש המון זמן אבל מסב המון הנאה
🙂
#3 · לפני 12 שנים
djmid כתב/ה:כמו כן האתרים שפירסמת פה מפירים את זכויות היוצרים מאחר והם נותנים להורדה פירטית דגמים אשר עולים כסף
הם לא הורדה פירטית.
לפחות האתר הראשון כולל Free Detailed Paper Aircraft Models. בשני לא הצצתי כי אני לא יודע רוסית 🙂
הדגמים אינם עולים כסף. הם חופשיים להורדה ולבניה (הם אסורים כמובן למכירה, כי יש להם בעלים ולהם זכות היוצרים).
Canon Creative Park של קנון הוא אתר יחסי ציבור של קנון ומה שמופיע בו חינמי. הדגמים בלינק הראשון הם של Creative Park ושל עוד אתרים חינמיים. כך התרשמתי מדגימה של חלק מהדגמים.
מולי
#5 · לפני 12 שנים
djmid כתב/ה:מולי באתר השני יש לא מעט פריטים של חברות מוכרות אשר אינם חינמיים
לא מכיר את השפה. אם אתה אומר כנראה שאתה יודע. התייחסתי ללינק הראשון שרק אותו יכולתי להבין 🙂
מולי
#7 · לפני 12 שנים
קודם כל תודה על התגובות,
היה נראה לי שאלה אתרים חינמיים , למדנו משהו , נזהר בעתיד.
מהאתר הרוסי אני הורדתי מודל אחד של האנטונוב שמופיע שם ראשון , היה נראה לי שאלה דגמים מאד ישנים
ותודה על הכיוון עם ה -F-35 אני אבדוק.
אולי כדאי להוריד את הלינקים ?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.