95 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיה ברשימת הסינרים של הFSX
דיון

בעיה ברשימת הסינרים של הFSX

19 הודעות 2,451 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
ערב טוב,

יש לי בעיה ברשימת הסינרים שלא מופיעה שמם של אותם הסינרים, אני לא זוכר משהוא מיוחד שעשיתי.
אכשיו שאני מוריד סינרי חדש אז מופיע שמו.
אכשיו יש לי פתרון אחד שהוא למחוק את כל הסינרים ולהתקין הכל מחדש, ואני רוצה להימנע מלעשות זאת.
אם יש פתרון נוסף?
תודה וחג שמח! 🙂
בברכה עומרי ו.

#3 · לפני 12 שנים
קרא בסוף הוויקי על הסינרי ב-FSX:
http://www.preflight.us/HE/modules.php?name=Guiki&MODE=SHOW&PAGE=FSX-%D7%A2%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%A8%D7%99
בחלק שדן בקובץ scenery.cfg .
כדאי גם שתתקין את ה-Scenery Config Editor.
כעיקרון אתה צריך לעבור על קובץ ה-scenery.cfg ולוודא שהסינרים שהתקנת מופיעים בו. ושאין כפילויות של אותם שמות סינרים ב-scenery.cfg, אם התקנת אותם מספר פעמים לדוגמה.
בקיצור ע"י עריכת קובץ scenery.cfg תוכל לפתור את הבעיה שלך בהרבה פחות זמן מאשר התקנה מחודשת של הסינרים. זה עדיין ייקח זמן לעבור ולבדוק את הקובץ, ואם צריך להוסיף ידנית את פרטי הסינרי.
מולי
#4 · לפני 12 שנים
תודה, ואכשיו הבחנתי שלא כתוב שם הסכינרי ב-Scenery arae titel יש אפשרות לכתוב את השם מחדש אבל אם יש פתרון אחר במקום לעבור כך בין 210 סינרים אני השמך.
ומולי אני אכשיו הקרא על הוויקי.
ומזה Scenery Config Editor?
וזה גם קשור לזה שלא רואים חלק משכבת המסלול בבן גוריון?
ולא הבנתי מה בידיוק אני צריך לבדה?
בברכה עומרי ו.

#5 · לפני 12 שנים
עומרי11 כתב/ה:תודה, ואכשיו הבחנתי שלא כתוב שם הסכינרי ב-Scenery arae titel יש אפשרות לכתוב את השם מחדש אבל אם יש פתרון אחר במקום לעבור כך בין 210 סינרים אני השמך.
ומולי אני אכשיו הקרא על הוויקי.
ומזה Scenery Config Editor?
וזה גם קשור לזה שלא רואים חלק משכבת המסלול בבן גוריון?
שלחתי אותך לסוף ה-וויקי. לצורך הבעיה שלך מספיק שתרוץ רק לסוף ושם מוזכר קובץ scenery.cfg שבו מופיעים כל הסינרים ומוזכר הכלי Scenery Config Editor שמאפשר לנהל באופן יותר נוח את ה-Scenery Library יש לו גם בתפריט ה-Actions פקודות שמאפשרות לחפש שגיאות בקובץ כמו רשומות יתומות(מופיע מיקום סינרי אבל לא השם), או כפילויות של סינרים. שגיאות בקובץ הזה יכולות להביא לתופעות כמו שאתה מתאר.
מזמן לא התעסקתי ב-FSX ובפרט בכלי הזה, כך שאני לא זוכר במדוייק את כל הפרטים. אבל בטוח שזה הכלי שאתה צריך. הוא פשוט ומקסימום תקרא את ה-help אם יש צורך.
מה שהכי חשוב הוא שתגבה את קובץ scenery.cfg לפני שאתה מתחיל להתעסק איתו ולתקן אותו וכאלה.
מולי
#7 · לפני 12 שנים
עומרי11 כתב/ה:הורדתי את ה-Scenery Config Editor ואין שום שינוי. 🙁

נו באמת, אתה רציני? עשית איתו משהו? חוץ מלהוריד אותו?
מולי
#9 · לפני 12 שנים
ה-Scenery Config Editor הוא כלי שעוזר לנהל את קובץ ה-scenery.cfg .
צריך להשתמש בו! לא רק להוריד אותו.
לא חשבתי שצריך לרדת לרמה הזאת של פירוט.
אגב, זה התיעוד שלו:
http://fs-sceditor.sourceforge.net/

קודם כל תתקין ותפעיל אותו ותבדוק אם הסינרים הנעלמים קיימים. תעשה לפני כן גיבוי ל-scenery.cfg .

הוא כמו ה-scenery Library ב-FSX רק יותר גדול ונוח, ויותר חזק עם תכונות ופונקציות נוספות. עדיף לעבוד איתו אם אפשר במקום ב-scenery library מתוך ה-FSX.

אגב, אם זה לא היה ברור-סינרי שהתקנת ולא הוכנס אוטומטית ל-Scenery Library -> תכניס אותו פשוט באופן ידני. זה הכל. לא צריך להקין מחדש את הסינרי בשביל זה.
מולי
#10 · לפני 12 שנים
עכשיו הסינרים אצלי מסודרים בדיוק כמו שאמורים להיות והסינרי של בן גוריון עדין לא עובד לי.
בברכה עומרי ו.

#11 · לפני 12 שנים
עומרי11 כתב/ה:עכשיו הסינרים אצלי מסודרים בדיוק כמו שאמורים להיות והסינרי של בן גוריון עדין לא עובד לי.
הוא קיים ברשימת הסינרים ב-Scenery Config Editor?
אם לא, אז תוסיף אותו ידנית.
הוא חוקי בכלל? לא יודע אם יש מנגנון הגנה בסגנון כזה או אחר שגורם לתופעות כאלו.
מולי
#12 · לפני 12 שנים
אכשיו לאחר שהתוכנה, הוא כותב לי שכל הסינרים שלא הייה כתוב להם שם לא טובים וצריך למחוק אותם.
בברכה עומרי ו.

#13 · לפני 12 שנים
עומרי11 כתב/ה:אכשיו לאחר שהתוכנה, הוא כותב לי שכל הסינרים שלא הייה כתוב להם שם לא טובים וצריך למחוק אותם.
עכשיו אתה יודע את הבעיה והפתרון.
מולי
#15 · לפני 12 שנים
Muli כתב/ה:[quote="עומרי11"]אכשיו לאחר שהתוכנה, הוא כותב לי שכל הסינרים שלא הייה כתוב להם שם לא טובים וצריך למחוק אותם.
עכשיו אתה יודע את הבעיה והפתרון.[/quote]
אבל אני לא יכול למחוק את הסינרים הדיפלוטים של הסימולטור.
טוב, שום דבר לא הצליח ואני רוצה להיות בטוח ב-100 אחוז שאני מתקין מחדש את הסימולטור
בברכה עומרי ו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.