83 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World צריך עזרה בל שארק 2
דיון

צריך עזרה בל שארק 2

17 הודעות 1,995 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
1. ;/.,+ RSHIFT-לא מזיזים את הכוונת על צג הטלוויזיה

2. space לא משגר טיל

אני משחק עם כל הציטים ועל מצב GAME
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים
#2 · לפני 12 שנים
אני באמת שלא יודע איך הדברים עובדים במצב GAME. אנחנו לרב טסים כאן במצב סימולציה מלאה. נדמה לי שבמוצאי שבת הקרוב מתחילים שיעורים לסימולטור בהדרכות של אור.

לשאלותייך איך עושים את זה במוד SIM
1. ראשית צריך לעשות UNCAGE, זה תלוי איך הגדרת את המקשים אבל אם אינני טועה ברירת המחדל היא O.
2. העיגול נוצר אחרי שמבצעים UNCAGE.
3. אני מניח שאתה מדבר על הטילים המונחים Viker. על מנת לשגר טיל אתה צריך לנעול על מטרה, להיות במעטפת (מרחק מהמטרה) וגם שסמן הירי יהייה פחות או יותר על המטרה. לאחר מכן יופיע סימן אישור שיגור ותוכל לראות.

יש המון סרטונים ברשת שמציגים את זה ותוכל לראות שם. ה Producers note שעשו בזמנו ל KA 50 הם מקום טוב להתחיל לראות את המערכות לא לגמריי לעומק וגם הטריינרים. בסה"כ המסוק הזה לא מורכב בטירוף ואפשר להכנס איליו לאט לאט גם במצב SIM.

בהצלחה
RifleFighter
רמי וייברמן

#3 · לפני 12 שנים
אני צריך מישהו שמיתמצא במוד GAME ועם ציטים , אולי המקשים קצת שונים.
#5 · לפני 12 שנים
1. מקשי הזזת הכוונת (RSHIFT + /.,😉 לא פועלים
2. אני אמור ליראות בחלון תא הטייס את השמות של המטרות בכחול ואני לא רואה. יש רק עיגול ירוק קטן שמסמן את הכיוון לנקודת הציון.
#6 · לפני 12 שנים
הצלחתי להיסתדר חוץ מבעיה אחת :

לא מצליח לייצב את המסוק והוא סוטה או שמאלה או ימינה , עם זוייסטיק קשה הרבה יותר.
#7 · לפני 12 שנים
פלזמה היקר, יש בית ספר לטיסת מסוקים שמעביר ,אור.
בדיוק עכשיו אנחנו בחלק הזה שאתה שואל עליו ולכן אני ממליץ לך מאד להצטרף.
תעקוב בפורם אחרי העידכונים של בית הספר ותבוא.
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
#8 · לפני 12 שנים
נכון, במצב "משחק" אני לא מבין בכלל(יש לך מדריך כתוב בשביל זה), אבל אם תרצה, יש בית ספר מסוקים בכל מוצאי שבת(חוץ ממחר), על מצב "סימולטור".
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#9 · לפני 12 שנים
אני לא מצליח לשגר טיל כלשהו (על מצב סימולטור) מהמסוק , ניסיתי R ALT + SPACE , אני מוכן לשלם למי שיבוא לבית שלי לסדר לי את העיניין.

הבית ספר למסוקים מבוסס על TEAM SPEAK 3 ?
#10 · לפני 12 שנים
אני לא מצליח לשגר טיל כלשהו (על מצב סימולטור) מהמסוק , ניסיתי R ALT + SPACE , אני מוכן לשלם למי שיבוא לבית שלי לסדר לי את העיניין.

הבית ספר למסוקים מבוסס על TEAM SPEAK 3 ?
#11 · לפני 12 שנים
שים לב שהMaster Arm צריך להיות למעלה בשביל שתוכל לירות נשק.

כן, הטימספיק שלנו הוא גרסא 3, הביס"ט מסוקים בימי מוצאי שבת, השבוע זה יוצא דופן ואין שיעור, אבל שבוע הבא והלאה כן.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#12 · לפני 12 שנים
בנוסף שיגור טילים (Y) לא פועל למרות שהרמתי שני סוויטשים MASTER ARMS ו- STANDBY LASER

שיגור רקטות (ן) ותותחים (C) פועל תקין. עיי (L ALT +רווח)
#13 · לפני 12 שנים
בנוסף שיגור טילים (Y) לא פועל למרות שהרמתי שני סוויטשים MASTER ARMS ו- STANDBY LASER

שיגור רקטות (ן) ותותחים (C) פועל תקין. עיי (L ALT +רווח)

מקש H מפעיל סוג של כוונת שלא הבנתי את השימוש בה
#14 · לפני 12 שנים
צריך עזרה ב KA-50 (בלק שרק 2):
1. רקטות ותותחים פועלים אבל הטילים לא יכולים להיות משוגרים , הרמתי 6 מתגים (MASTER ARMS ו standby laser ו "N" , "Q", "S" , "H" .) , אני יורה עם L ALT+רווח אולי צריך להרים עוד מתג.
2. אני נינעל על מטרה עם ENTER ויורה רקטות אבל הם לא פוגעים במטרה והולכים למקום אחר.
3. איך לבטל נעילה כדי להינעל מחדש שוב ?
4. יש אפשרות ליראות את החלון בתא הטייס בלי ליראות את פנים תא הטייס וכך ליראות את השטח בחלק התחתון של המסך.
5. מקש H ( HELMET-MOUNTED SIGHT, מה מטרתו והשימוש בו?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.