·
לפני 12 שנים
RF כתב/ה:אני חושב שהמערכת הזו תעלה לך מעט יותר. תוכל לפרט על הצרכים שלך? באילו סימולטורים אתה טס
אם מדברים רק על סטיק , אני חסיד מושבע של הMicrosoft Force Feedback 2 או בקיצור MFF2. מאד שימושי למטוסי בוכנה ומטוסים שהם לא Fly By wire. נכון להיום זו עדיין מערכת ה Force Feedback הטובה ביותר. החסרון היחיד שלא מייצרים אותם יותר וצריך לחפש יד שנייה. אני בזמנו מצאתי את שלי בפורום הזה (פרסמתי הודעה שאני מחפש). נראה לי שניתן למצוא באייבי ב400 שקל. חשוב לציין שהסטיק הזה אמין מאד ולכן בטוח יחסית לרכוש אותו ביד שנייה.
אם אתה יותר טיפוס של פאלקון (כמו שהחתימה שלך מראה) אז אולי שווה לך ללכת על X52 PRO. אני רק חושש שהוא מעט מעל התקציב שלך.
RF כתב/ה:שוב, זה תלוי בצרכיך. לפי מה שאני מבין אתה מחפש HOTAS ועיקר העבודה שלך תהיה עם סימולטורים שבהם FF לא ככ קריטי (הרי מודל הטיסה בFSX לא מי יודע מה). אם תטוס בWW2 (אם ייצא) FF יכול להיות שימושי.
אני הייתי הולך על הX52 PRO. עושה רושם שזו מערכת טובה. בנוגע לקניות בחו"ל שים לב לעלויות המשלוח (למערכות כאלו הן ממש לא זניחות) ולעלויות מעמ ומכס (לדעתי 16% מעלות הפריט אבל צריך לוודא זאת).
בנוסף ישנם עדיין סניפים בKSP המכילים את הX52 הרגיל ב490 שקל. לדעתי הם מתים להפטר מהסחורה ואולי יעשו לך אקסטרא הנחה. אמנם זה לא הPRO אבל אולי שווה.
בהצלחה
כוכבכחול כתב/ה:ראיתי את הX52 PRO ב156 דולר כמדומני באמאזון.156$ באמזון הם 156$ אצלך על השולחן רק אם אתה/מישהו קונה מאמזון פיסית בארה"ב ומביא אותו במזוודה שלו ומבריח אותו.
כוכבכחול כתב/ה:כמה יעלה לשלוח אותו מהמשפחה שבארה"ב?תבדוק בדף המוצר באמזון, רשום שם הכל תחת Product Details. בד"כ יופיעו מימדי הקופסה(באינצ'ים) ומשקלה בפאונד.
מה המימדים של הקופסא?
RF כתב/ה:את כל המידות והמשקלים ניתן למצוא בעמוד המוצר באמאזון. בכל מקרה תצטרך לשלם 18% מעמ ואת המשלוח תבדוק מול חברות שילוח כמו DHL UPS וכו..
לדעתי לא ייצא לך זול כפי שאתה חושב. במקומך הייתי הולך על פתרון יד שנייה
Muli כתב/ה:[quote="כוכבכחול"]כמה יעלה לשלוח אותו מהמשפחה שבארה"ב?תבדוק בדף המוצר באמזון, רשום שם הכל תחת Product Details. בד"כ יופיעו מימדי הקופסה(באינצ'ים) ומשקלה בפאונד.
מה המימדים של הקופסא?
כוכבכחול כתב/ה:[quote="RF"]את כל המידות והמשקלים ניתן למצוא בעמוד המוצר באמאזון. בכל מקרה תצטרך לשלם 18% מעמ ואת המשלוח תבדוק מול חברות שילוח כמו DHL UPS וכו..
לדעתי לא ייצא לך זול כפי שאתה חושב. במקומך הייתי הולך על פתרון יד שנייה
Muli כתב/ה:[quote="כוכבכחול"]כמה יעלה לשלוח אותו מהמשפחה שבארה"ב?תבדוק בדף המוצר באמזון, רשום שם הכל תחת Product Details. בד"כ יופיעו מימדי הקופסה(באינצ'ים) ומשקלה בפאונד.
מה המימדים של הקופסא?
התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.