109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית מחפש ג'ויסטיק
דיון

מחפש ג'ויסטיק

26 הודעות 2,460 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
אני מחפש ג'ויסטיק במחיר של 500- 600 ש"ח

חשבתי על הX52 PRO יש הצעות יותר טובות?

תודה מראש לעוזרים.

יש את אלה שבשבילם FC3 זה far cry ויש את אלה שבשבילם זה flaming cliffs.
#2 · לפני 12 שנים
אני חושב שהמערכת הזו תעלה לך מעט יותר. תוכל לפרט על הצרכים שלך? באילו סימולטורים אתה טס

אם מדברים רק על סטיק , אני חסיד מושבע של הMicrosoft Force Feedback 2 או בקיצור MFF2. מאד שימושי למטוסי בוכנה ומטוסים שהם לא Fly By wire. נכון להיום זו עדיין מערכת ה Force Feedback הטובה ביותר. החסרון היחיד שלא מייצרים אותם יותר וצריך לחפש יד שנייה. אני בזמנו מצאתי את שלי בפורום הזה (פרסמתי הודעה שאני מחפש). נראה לי שניתן למצוא באייבי ב400 שקל. חשוב לציין שהסטיק הזה אמין מאד ולכן בטוח יחסית לרכוש אותו ביד שנייה.

אם אתה יותר טיפוס של פאלקון (כמו שהחתימה שלך מראה) אז אולי שווה לך ללכת על X52 PRO. אני רק חושש שהוא מעט מעל התקציב שלך.
RifleFighter
רמי וייברמן

#3 · לפני 12 שנים
RF כתב/ה:אני חושב שהמערכת הזו תעלה לך מעט יותר. תוכל לפרט על הצרכים שלך? באילו סימולטורים אתה טס

אם מדברים רק על סטיק , אני חסיד מושבע של הMicrosoft Force Feedback 2 או בקיצור MFF2. מאד שימושי למטוסי בוכנה ומטוסים שהם לא Fly By wire. נכון להיום זו עדיין מערכת ה Force Feedback הטובה ביותר. החסרון היחיד שלא מייצרים אותם יותר וצריך לחפש יד שנייה. אני בזמנו מצאתי את שלי בפורום הזה (פרסמתי הודעה שאני מחפש). נראה לי שניתן למצוא באייבי ב400 שקל. חשוב לציין שהסטיק הזה אמין מאד ולכן בטוח יחסית לרכוש אותו ביד שנייה.

אם אתה יותר טיפוס של פאלקון (כמו שהחתימה שלך מראה) אז אולי שווה לך ללכת על X52 PRO. אני רק חושש שהוא מעט מעל התקציב שלך.

אני טס בפאלקון בעיקר אבל גם בFSX, בעתיד (אחרי שידרוג המחשב) אולי גם DCS וXP10.

ראיתי את הX52 PRO ב156 דולר כמדומני באמאזון.

לגבי הפורס פידבק - אני מחפש HOTAS יותר.. למרות שהפורס פידבק מגרה.

#4 · לפני 12 שנים
שוב, זה תלוי בצרכיך. לפי מה שאני מבין אתה מחפש HOTAS ועיקר העבודה שלך תהיה עם סימולטורים שבהם FF לא ככ קריטי (הרי מודל הטיסה בFSX לא מי יודע מה). אם תטוס בWW2 (אם ייצא) FF יכול להיות שימושי.

אני הייתי הולך על הX52 PRO. עושה רושם שזו מערכת טובה. בנוגע לקניות בחו"ל שים לב לעלויות המשלוח (למערכות כאלו הן ממש לא זניחות) ולעלויות מעמ ומכס (לדעתי 16% מעלות הפריט אבל צריך לוודא זאת).

בנוסף ישנם עדיין סניפים בKSP המכילים את הX52 הרגיל ב490 שקל. לדעתי הם מתים להפטר מהסחורה ואולי יעשו לך אקסטרא הנחה. אמנם זה לא הPRO אבל אולי שווה.

בהצלחה
RifleFighter
רמי וייברמן

#5 · לפני 12 שנים
RF כתב/ה:שוב, זה תלוי בצרכיך. לפי מה שאני מבין אתה מחפש HOTAS ועיקר העבודה שלך תהיה עם סימולטורים שבהם FF לא ככ קריטי (הרי מודל הטיסה בFSX לא מי יודע מה). אם תטוס בWW2 (אם ייצא) FF יכול להיות שימושי.

אני הייתי הולך על הX52 PRO. עושה רושם שזו מערכת טובה. בנוגע לקניות בחו"ל שים לב לעלויות המשלוח (למערכות כאלו הן ממש לא זניחות) ולעלויות מעמ ומכס (לדעתי 16% מעלות הפריט אבל צריך לוודא זאת).

בנוסף ישנם עדיין סניפים בKSP המכילים את הX52 הרגיל ב490 שקל. לדעתי הם מתים להפטר מהסחורה ואולי יעשו לך אקסטרא הנחה. אמנם זה לא הPRO אבל אולי שווה.

בהצלחה

מה זה FF ו-WW2?

יש לי משפחה בחו"ל אז זה לא בעיה.

מה ההבדל בין גרסת הפרו לגרסה הרגילה?

#7 · לפני 12 שנים
djmid, רכשתי ממישהו שמטיס בעיקר FSX ושמו שמוליק.

כוכבכחול,
FF - Force Feedback
WW2- הסימולטור החדש למלחהע השנייה שעובדים עליו חלק מיוצרי IL2 המקורי.
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 12 שנים
כוכבכחול כתב/ה:ראיתי את הX52 PRO ב156 דולר כמדומני באמאזון.
156$ באמזון הם 156$ אצלך על השולחן רק אם אתה/מישהו קונה מאמזון פיסית בארה"ב ומביא אותו במזוודה שלו ומבריח אותו.
אם לא:
בתוספת מינימום 30$ משלוח ו-18% מע"מ על הסכום הכולל ה-156$ הופכים למשהו כמו 220$, היינו קרוב ל-800 ש"ח במחיר הדולר דהיום.
800 ש"ח פלוס מינוס זה המחיר שכולם ציינו. ובצדק. איך שלא תהפוך את זה, כאמור אם לא מביאים לך ומבריחים תצטרך לעדכן את התקציב(500-600 ש"ח זה תקציב לא ריאלי), או שתקנה יד שניה.
מולי
#9 · לפני 12 שנים
ה52 פרו הוא לדעתי פיתרון מצויין אבל כאמור, מעט מעל התקציב שלך
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#10 · לפני 12 שנים
כמה יעלה לשלוח אותו מהמשפחה שבארה"ב?
מה המימדים של הקופסא?

#11 · לפני 12 שנים
את כל המידות והמשקלים ניתן למצוא בעמוד המוצר באמאזון. בכל מקרה תצטרך לשלם 18% מעמ ואת המשלוח תבדוק מול חברות שילוח כמו DHL UPS וכו..

לדעתי לא ייצא לך זול כפי שאתה חושב. במקומך הייתי הולך על פתרון יד שנייה
RifleFighter
רמי וייברמן

#12 · לפני 12 שנים
כוכבכחול כתב/ה:כמה יעלה לשלוח אותו מהמשפחה שבארה"ב?
מה המימדים של הקופסא?
תבדוק בדף המוצר באמזון, רשום שם הכל תחת Product Details. בד"כ יופיעו מימדי הקופסה(באינצ'ים) ומשקלה בפאונד.
להערכתי בכל מקרה תגיע במקרה הטוב לסביבות ה-200$ וסביר שיותר(רק עם מע"מ על המוצר לא כולל משלוח תגיע ל-185$).
מולי
#13 · לפני 12 שנים
RF כתב/ה:את כל המידות והמשקלים ניתן למצוא בעמוד המוצר באמאזון. בכל מקרה תצטרך לשלם 18% מעמ ואת המשלוח תבדוק מול חברות שילוח כמו DHL UPS וכו..

Muli כתב/ה:[quote="כוכבכחול"]כמה יעלה לשלוח אותו מהמשפחה שבארה"ב?
מה המימדים של הקופסא?
תבדוק בדף המוצר באמזון, רשום שם הכל תחת Product Details. בד"כ יופיעו מימדי הקופסה(באינצ'ים) ומשקלה בפאונד.
להערכתי בכל מקרה תגיע במקרה הטוב לסביבות ה-200$ וסביר שיותר(רק עם מע"מ על המוצר לא כולל משלוח תגיע ל-185$).[/quote]
ואם הם יביאו לי את זה איתם הם יצטרכו לשלם?

#14 · לפני 12 שנים
אם הם מעבירים את זה איתם אז אתה לא תצטרך לשלם מקצוע. באופן עקרוני (ע"פ החוק) הם צריכים לשלם מעמ על מוצר כזה.

בפועל ספק אם מישהו יסתכל וגם אם כן אם החבילה תהיה פתוחה ומי שמביא יאמר שזה שלו אז הם לא ישלמו שום מס.

קח בחשבון שזו טרחה להביא דבר כזה במזוודה. הקופסה הזו דיי גדולה (38X23X25 בס"מ) ולכן זה לא כ"כ נוח.

לשיקולך
RifleFighter
רמי וייברמן

#15 · לפני 12 שנים
כוכבכחול כתב/ה:[quote="RF"]את כל המידות והמשקלים ניתן למצוא בעמוד המוצר באמאזון. בכל מקרה תצטרך לשלם 18% מעמ ואת המשלוח תבדוק מול חברות שילוח כמו DHL UPS וכו..

Muli כתב/ה:[quote="כוכבכחול"]כמה יעלה לשלוח אותו מהמשפחה שבארה"ב?
מה המימדים של הקופסא?
להערכתי בכל מקרה תגיע במקרה הטוב לסביבות ה-200$ וסביר שיותר(רק עם מע"מ על המוצר לא כולל משלוח תגיע ל-185$).[/quote]
ואם הם יביאו לי את זה איתם הם יצטרכו לשלם?[/quote]תלוי אם הם מצהירים על זה או מבריחים.
אם הם מצהירים על הג'ויסטיק במכס(מסלול אדום) הם ישלמו 18% מערך המוצר. אם מבריחים ולא נתפסים(מסלול ירוק) לא ישלמו כלום מעבר למחיר המוצר.
אבל אם יתפסו ישלמו מעבר ל-18% גם קנס גדול שיהפוך את הקניה ללא כדאית לגמרי ביחס לחלופות המשלוח האחרות. (תמיד קיים סיכוי שהמוכס יחליט לעכב ולבדוק את המזוודות של מי שעובר במסלול הירוק, לי זה קרה פעם).

מע"מ הוא מס למדינה ולא קשור בשיטת המשלוח.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.