75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World דיון התמונות הרשמי
דיון

דיון התמונות הרשמי

1370 הודעות 158,493 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 19 שנים
חח לא מומלץ תתאר באמיתי אתה ניכנס עם אך 15 לתידלוק 707 אין לך סבלנות ואתה מוריד אותו חחח...

מה אז...??.... אין לך דלק ואתה נוטש חחחח

#4 · לפני 19 שנים
תמונות יפות מאוד.
כמה זמן לא טסתי באיזור ההרים (נראה לי הקווקז). אני זז לטוס שם!!!!
#6 · לפני 19 שנים
[/URL][/img]

תמונות מהטיסה שלי בשמי הקווקז. תכירו, זהו הר אלברוס. גובהו כ 5600 מטרים. הכי גבוה באירופה ובקווקז.

[/URL][/img]

זו תמונה של ההר כולו
#8 · לפני 19 שנים
טסים מזרחה בעיקר. תלחץ F-10 תראה את המפה ואת המטוס עם כיוון טיסתו. הקווקז הוא בין גרוזיה(גאורגיה איך שקוראים לזה היום..) ובין רוסיה. האלברוס הוא צפונית מזרחית לשדה התעופה בעיר סוחומי.
אמרתי לך את השדה תעופה הזה כי הוא הכי מזרחי במשחק כך יהיה קל לזהות אותו. אם אין מספיק דלק תשים על MAXIMUM או תעשה דלק לא מוגבל.... כאשר תראה שלג תדע שאתה בקווקז. אלברוס הוא הר בולט, גובה 5600 מטרים אתה תראה אותו. תטוס בגובה 5500 ותחפש הר שאתה עומד להתנגש בו כך תוכל לזהות את אלברוס. תסתכל גם בנ.צ שיש בתמונות שהעלתי של אלברוס. שם הוא נמצא. טיסה נעימה!!!!
יפה שם בקווקז.
#9 · לפני 19 שנים
[/URL][/img]

זו תמונה של שיוט במהירות גבוהה מאוד(בגובה 10 ק"מ זה כבר יותר ממאך 2 אם זה 2140 קמ"ש)

נ.ב, אלכס אתה יכול גם ב EDIT לבחור היכן להתחיל לטוס. אז תבחר את איזור הקווקז זה כבר יחסוך לך את העשרים דקות טיסה במהירות 1400 קמ"ש.

[/URL][/img]

כאן ניסיתי לקבל עוד מהירות ע"י נפילה למטה. הגעתי ל 2300 קמ"ש עם מיג 29. חח חח מי שראה את הגובה והמהירות מיד מבין שאני אחרי שניות אחדות התרסקתי. לא היה זמן להתיישר.
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#10 · לפני 19 שנים
jetjer כתב/ה:טסים מזרחה בעיקר. תלחץ F-10 תראה את המפה ואת המטוס עם כיוון טיסתו. הקווקז הוא בין גרוזיה(גאורגיה איך שקוראים לזה היום..) ובין רוסיה. האלברוס הוא צפונית מזרחית לשדה התעופה בעיר סוחומי.
אמרתי לך את השדה תעופה הזה כי הוא הכי מזרחי במשחק כך יהיה קל לזהות אותו. אם אין מספיק דלק תשים על MAXIMUM או תעשה דלק לא מוגבל.... כאשר תראה שלג תדע שאתה בקווקז. אלברוס הוא הר בולט, גובה 5600 מטרים אתה תראה אותו. תטוס בגובה 5500 ותחפש הר שאתה עומד להתנגש בו כך תוכל לזהות את אלברוס. תסתכל גם בנ.צ שיש בתמונות שהעלתי של אלברוס. שם הוא נמצא. טיסה נעימה!!!!
יפה שם בקווקז.

אחי המקום שהזכרת שם נימצא בסיס הקבע של הטייסת שלי >< והבסיס שהזכרת זה הבסיס שלי חח.

#13 · לפני 19 שנים
בן אנחנו עושים שם אימונים כל יום ואני רואה את ההר אחי מהחלון של המטוס מה אתה מדבר חחח.

#15 · לפני 19 שנים
jetjer, דרך אגב עם היית משחרר את כל התחמושת וחצי מיכל דלק התוצאות היו יותר טובות חח.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.