104 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים קנה ומכור קניית דגם מטוס קרב - עדיפות F16/F16I Sufa
דיון

קניית דגם מטוס קרב - עדיפות F16/F16I Sufa

13 הודעות 2,757 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
שלום לכולם,
אני אשמח לקבל מקומות שמוכרים/אנשים שמוכרים דגמי מטוסים, לא מחירים בשמיים, אני מוכן להשקיע על זה 150 שקל ואם צריך גם 200, אבל אני רוצה דגם איכותי, צבוע יפה שיהיה שווה את הכסף. עדיפות קנייה במשלוח ישראל ואם אי אפשר אז אפשר גם משלוח מחו"ל.
תודה רבה! 🙂
#3 · לפני 12 שנים
מבחינת דגמים מוכנים קשה למצוא דגם מוכן שבנוי וצבוע בצביע איכותית במחירים האלה דגמים כאלה נחשבים לפרטי אספנות ועולים הרבה.
יש כמה חברות שמיצרות דגמים מוכנים למשל חברת gemini
רק דבר שלא ציינתה בהודעה זה מה קנה המידה של המטוס שאתה רוצה?
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#4 · לפני 12 שנים
כנס ל-ebay וחפש Israeli F16 ותקבל את המבחר הגדול ביותר כנראה, של דגמים ומחירים (יש דגמים מאד יקרים שהם גדולים או מיציקת מתכת, אבל יש גם פחות יקרים).
קשה לי מאד להאמין שתמצא את מה שאתה מחפש בארץ ובתקציב שהקצית לזה.
מולי
#5 · לפני 12 שנים
תודה רבה חבר'ה.
תאמת אין לי קנה מידה שאני רוצה, אפשרי כל גודל, אבל שלא יהיה ממש קטן.
חיפשתי באיביי עם צביעה של חיל האוויר הישראלי והמחיר קופץ ברמות מאשר אותו מטוס עם צביעה אמריקאית במחיר יותר זול.
#6 · לפני 12 שנים
יש עוד פתרון
אולי אפשר לקנות דגם להרכבה ולבנות אותו אם בונים אותו כמו שצריך התוצאות יפות וגם יותר כיף לדעת שאתה עשיתה את זה.
#7 · לפני 12 שנים
שמים12 כתב/ה:יש עוד פתרון
אולי אפשר לקנות דגם להרכבה ולבנות אותו אם בונים אותו כמו שצריך התוצאות יפות וגם יותר כיף לדעת שאתה עשיתה את זה.

תאמת חשבתי על זה מקודם והחלטתי שכן, אני רוצה דגם להרכבה, אני רואה שאתה מבין בעניין ואני אשמח לדבר איתך בצאט בסקייפ. הסקייפ: MultiApple.Fxp.
תודה רבה!🙂
#8 · לפני 12 שנים
אני לא הכי מבין בעניין אם אתה רוצה לשאול אנשים בנושא דגמים כדי לך לשאול בפורום דגם שם יש אנשי מקצוע שמהם אני לומד הכול אני מבין אבל לא כל כך הרבה אני די מתחיל בתחום בניית הדגמים.
#9 · לפני 12 שנים
שמים12 כתב/ה:אני לא הכי מבין בעניין אם אתה רוצה לשאול אנשים בנושא דגמים כדי לך לשאול בפורום דגם שם יש אנשי מקצוע שמהם אני לומד הכול אני מבין אבל לא כל כך הרבה אני די מתחיל בתחום בניית הדגמים.

אני רוצה לקנות את הדגם הזה
http://www.ebay.com/itm/CMK-1-48-F-16D-Barak-Block-30-Early-IAF-Conversion-Set-for-Hasegawa-kit-4191/400542822080?_trksid=p2047675.m1982&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D17214%26meid%3D653736740839671045%26pid%3D100009%26prg%3D8039%26rk%3D5%26rkt%3D6%26sd%3D171019023520%26

הוא עם צביעה של חיל האויר הישראלי?
המחיר טוב?
הוא איכותי וטוב?
#11 · לפני 12 שנים
הדגם הראשון הינו קיט הסבה זאת אומרת שהוא נועד בתור תוספת לדגם של חברה אחרת בכדי לבנות אותו בתור מטוס ברק של חיל האוויר הישראלי והוא כולל רק את חלקי ההסבה אבל הדגם השני הוא דגם של מטוס הסופה הישראלית והוא מגיע עם דקלים ישראלים
הדגם בקנה מידה 1:72
והוא בעורך 21 ס"מ מטת כנפיים 13ס"מ ויש 210 חלקים הדגם הוא של חברת קינטיק אשר נחשבת לחברה טובה.
למרות שאפשר למצוא דברים טובים יותר אבל רק תזכור שבניית דגם זה דבר די מסובך שצריך הרבה זמן וציוד מתאים כמו צבעים מכחולים מדללים ועוד דברים תבדוק בפורום דגם שם יענו לך על הכול.
#12 · לפני 12 שנים
לא ממש הבנתי את האמת, אתה יכול להוסיף אותי בסקייפ?
#13 · לפני 12 שנים
מישהו יכול להמליץ לי על סרטי "הסר לפני טיסה" במחיר זול יחסית?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.