82 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בית ספר לטיסה ברשת
דיון

בית ספר לטיסה ברשת

15 הודעות 2,624 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
שלום,
אני רוצה להירשם לבית ספר לטיסה ברשת (VFS) ורציתי לשמוע את חוות דעתכם אני בטוח שיש פה לא מעט אנשים שהשתתפו בקורסים של הבית ספר הזה.
אני רוצה ללמוד להישתמש בפלייט סימולטור כי חוץ מלהמריא וסתם לנווט את המטוס אני לא יודע כלום. אז האם שווה הרשמה? אהה ועוד שאלה.. זה עולה כסף?!?!
😎
#2 · לפני 19 שנים
VFS פעם גבו 100 ש"ח על הרשמה לבית ספר,נראה לי שזה התבטל כבר אבל מאז שהם עשו את זה קהילת ואטיל התנתקה מהם.

כיום בית הספר הוירטואלי הכי מקצועי הוא IFS.
אחרי שVFS רצו לקחת כסף כמעט כל המדריכים של VFS עברו לIFS,והפתיחה של IFS תוכננה אפילו לפני שVFS גבה תשלום,כי לא אהבו את הצורה שבה מלמדים.
אני אישית מציע לך להירשם לבית הספר IFS,מדריכים יותר מקצועיים,קורסים יותר מקצועיים וכו'
אני הייתי בקורס המסוקים,שהוא מציאותי מאוד והיווה הרבה עבודה,והיה מאוד מהנה.
www.ifschool.org

בסופו של דבר הבחירה היא שלך.
#3 · לפני 19 שנים
שלום,
אני חניך ב-VFS כבר שנתיים והם אינם גובים כסף משום מקרה!
אני ממליץ להרשם לבית ספר לטיסה VFS בגלל הרמה המקצועית!
יש מגוון גדול של קורסים בבית הספר שביניהם: קורס ראייה,מכשירים ובקרוב מטוסים כבדים.

המלצה שלי...

בהצלחה
#4 · לפני 19 שנים
אוקיי תודה רבה 😎
רק עוד שאלה... אני יודע שהקורסים דורשים זמן השקעה ורצינות. יש לי רצינות ואני יודע להשקיע שצריך אבל אין לי זמן במיוחד שהמחשב משותף לכל המשפחה אז לא בטוח שאוכל להישתתף בכל שיעור... רציתי לדעת האם באמת צריך הרבה זמן בשביל הקורסים האלה? וכמה שיעורים יש בשבוע ולמשך כמה זמן? אם אתם זוכרים בערך...
#5 · לפני 19 שנים
לא יודע כמה יש בשבוע,אני ממליץ לך לשאול את ההנהלה,אבל בשיעור עצמו בין שעה לשעה וחצי,אם תרצה תוכלפ לפנות זמן.
#6 · לפני 19 שנים
אני נרשמתי ביום חמישי לIFS, עדיין לא שלחו לי מייל באיזה מס קורס אני :X
סגן מפקד טייסת העקרב.
מפקד טייסת "הלהב הכחול".

#7 · לפני 19 שנים
קצת סבלנות,לא יפתחו מחזור במיוחד בשבילך,פותחים מחזור כשיש מספיק אנשים.
#8 · לפני 19 שנים
כן, את זה אני הבנתי, אבל פשוט חשבתי שאולי כבר יש או משהו... אבל אל דאגה, אני עכשיו בחופש, אז יש לי הרבה זמן 🙂
סגן מפקד טייסת העקרב.
מפקד טייסת "הלהב הכחול".

#9 · לפני 19 שנים
כמו שתומר אמר VFS אינה גובה יותר כסף ושם מחזורים נפתחים כל הזמן כי תמיד יש נרשמים והרמה שם גבוהה מאוד!מקווה שתהנ ה בקורס! 🙂
#10 · לפני 19 שנים
תשמע אני הייתי חניך בIFS ועזבתי אותו לטובת VFS משתי סיבת עיקריות
בלימודים בIFS הם נורא קשים ומסובכים והכול אתה צריך ללמוד בשעה וחצי של השיעור עצמו
בVFS הלימודים היו לי יותר פשוטים ואחת הסיבות לכך זה שהם נותנים לך הכנה לפני השיעור ונותנים לך לתרגל לפני השיעור ולשיעור אתה בא כבר מוכן ויודע מה צריך לעשות והמדריך בסך הכול מסביר דברים לא מובנים ומשפר לך את הביצועים

והסיבה השנייה והעיקרית שבגללה החלטתי לעבור לVFS זה בגלל שבIFS שחכו שזה בסך הכול סימולטור וזה לא אמיתי כמו שהם מתייחסים לזה והם שוחכים להנות מהטיסה ועסוקים רק באיך לעשות את זה כמו המציאות ולדעתי יותר מדי הם עושים את זה כמו במציאות

שורה תחתונה אם אתה מעדיף להיות מציאותי ולא להנות מהסימולטור לך לIFS
אני ממליץ לך לקחת את הכול בכיף ולך לVFS
#11 · לפני 19 שנים
MCohen,
אני חושב שהוא הסתדר
רק שים לב ש UPS509OrKuperman משך את הדיון בזה שהקפיץ הודעה ישנה.
אז פעם הבאה תימנעו מלהקפיץ דיונים ישנים.
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#12 · לפני 19 שנים
MCohen כתב/ה:תשמע אני הייתי חניך בIFS ועזבתי אותו לטובת VFS משתי סיבת עיקריות
בלימודים בIFS הם נורא קשים ומסובכים והכול אתה צריך ללמוד בשעה וחצי של השיעור עצמו
בVFS הלימודים היו לי יותר פשוטים ואחת הסיבות לכך זה שהם נותנים לך הכנה לפני השיעור ונותנים לך לתרגל לפני השיעור ולשיעור אתה בא כבר מוכן ויודע מה צריך לעשות והמדריך בסך הכול מסביר דברים לא מובנים ומשפר לך את הביצועים

והסיבה השנייה והעיקרית שבגללה החלטתי לעבור לVFS זה בגלל שבIFS שחכו שזה בסך הכול סימולטור וזה לא אמיתי כמו שהם מתייחסים לזה והם שוחכים להנות מהטיסה ועסוקים רק באיך לעשות את זה כמו המציאות ולדעתי יותר מדי הם עושים את זה כמו במציאות

שורה תחתונה אם אתה מעדיף להיות מציאותי ולא להנות מהסימולטור לך לIFS
אני ממליץ לך לקחת את הכול בכיף ולך לVFS

תראה, ifs מלמדים מאוד מאוד טוב, לא יודע מה אתך, אבל אני הסתדרתי שם מעולה, המדריכים מצויינים, מלמדים אותך כל דבר קטן, אתה תוכל להטיס ססנה אמיתית בסוף הקורס, ברצינות, הם מלמדים ברמה מאוד גבוהה..
vfs הם חפיפניקים לפי מה ששמעתי, אומרים לך:"יאללה, תן 100 אחוז, תמריא ותעשה סיבובים מעל השדה" 😛
ב ifs מלמדים אותך הכל ולכן השיעורים שם לא קלים, מי שרוצה יכול להצליח שם, מי שאין לו רצון, שילך לחפש את החברים שלו ב vfs...
#13 · לפני 19 שנים
RoN-212 כתב/ה:MCohen,
אני חושב שהוא הסתדר
רק שים לב ש UPS509OrKuperman משך את הדיון בזה שהקפיץ הודעה ישנה.
אז פעם הבאה תימנעו מלהקפיץ דיונים ישנים.

RoN-212,אני מבקש שתפסיק להעיר כאן לאנשים ולעשות סדר.
זהו תפקידם של המנהלים.

תודה.
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT
#14 · לפני 19 שנים
תודה לכולם אבל זה היה לפני דיי הרבה זמן 😳
אני כנראה ארשם ל-VFS. יצרתי קשר עם מנהל האתר שם אבל בנתיים אני לא מוצא זמן פנוי לזה. אולי בפסח שיהיה לי זמן...
#15 · לפני 19 שנים
רק מלקרוא את המדריכים מלאי השגיאות כתיב שנכתבו על ידי המדריכים בVFS הבנתי שאין לי מה לחפש שם.
אני חניך בIFS, ומאוד מרוצה מזה.

Kickbox.co.il
נדב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.