75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים סקינרים סקינים ישראלים ל 787
דיון

סקינים ישראלים ל 787

14 הודעות 3,754 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
שלום כולם
בשל מחסור בצביעות של חברות ישראליות ל787 של חברת AEROSIM שזה הדגם הכי מקצועי שניתן למצוא היום.
אני וthe-pilot החלטנו לעבוד על צביעות לחברות שעתידות לקבל את המטוס ועוד כמה חברות בונוס. הנה הצביעה שאני הכנתי לארקיע בנתיים הבסיס גמור רק צריך עוד כמה דברים קטנים ואז היא תיהיה גמורה.
את הצביעה הכנתי לפי הצביעה שמפורסמת באתר של בואינג.
תמונות של הצביעה של אל על יתווספו בהמשך.

אם אתם רואים משהו שצריך לשפר תאמרו ואני יתקן.
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#3 · לפני 12 שנים
בחיי, כשמישהו מפרסם דבר מה ואז זמן קצר (קצר מדי) אחרי זה נגמרת לו הסבלנות והוא מתלונן על חוסר בתגובות, זה מוציא לי את כל הרוח מהמפרשים, ונגמר כל החשק לשתף פעולה.
לא עלה בדעתך שלא כל גולשי האתר עוברים בפורום הנישה הזה של סקינים? לא חשבת על כך שאין דבר כזה שבכל יום כל אחד תמיד יעבור על כל הפורום? אין לך סיבה לצפות מאנשים לכל זה.
אפשר לשאול "אז למה יש 49 צפיות בדיון?" ואני חושד שזה לא צפיות של אנשים בלבד אלא גם בוטים של מנועי חיפוש. בנוסף אף אחד לא חייב להגיב. אנחנו לא קהילה בגודל אדיר וגם ככה יש כאן מעט אנשים יחסית שרוצים לעבוד על טקסטורות, אז השאר אולי נרתעים מלהגיב.
בקיצור אל תעשה את זה יותר, אתה יורה לעצמך ברגל.

לגבי הצביעה- באיזו תוכנה צבעת את זה? היא מפוקסלת מאוד.
היא נראית פרופורציונלית למדי והפס במיקום הנכון, יחסית למטוסי ארקיע של היום. נראה מוזר טיפה באיזור שורש הכנף, אבל זו כבר הצורה של המטוס עצמו שגורמת לזה, אני מאשים את ארקיע בבחירה העיצובית שלהם.
בצד ימין נראה ששני חלקי הפס לא חופפים, תוצאה ברורה של טקסטורה בשני חלקים- למדוד ולתקן, סתם כמה פיקסלים למעלה או למטה, לא בעיה.
אולי זה אני, אבל נראה גם שהפס נמשך קצת יותר מדי אחרי הדלת האחורית, לדעתי לקצר אותו טיפה. כלומר ה"שפיץ" התחתון של סוף הפס אמור להיגמר לפני שהוא מגיע לדלת האחרונה ולא מתחת לה.
בלוגו "ארקיע" על גוף המטוס, האותיות נראות נמוכות מדי. למתוח טיפה לגובה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#4 · לפני 12 שנים
תודה על התגובה בנוגע לפס בחלק האחורי ליד הדלת עבדתי לפי הצביעה שמוצגת באתר בואינג בנוסף שיפרתי עוד כמה דברים במטוס. למשל הוספתי את הכיתוב ארקיע בחלק התחתון.
זאת הגרסה הראשונית ואני יתקן את כל מה שרשמת לי.
#7 · לפני 12 שנים
סבבה. לדעתי כדאי לכם לא לעשות את זה כי כל הרעיון בצביעות זה המציאות שבהן, זה כמו שתכינו לairbus extended x של אירוסופט צביעה של אל על 🤔 , אבל זו רק דעתי.
בנוסף, לדעתי כדאי לכם לחכות עד שQW ישחררו את ה787 שלהם ולעשות עליו צביעות, למרות שאני לא יודע מתי הוא ישוחרר :\
#8 · לפני 12 שנים
אסף, אני גם מחכה ל-787 של QW, אבל הם אמרו שהם מתכננים לשחרר אותו לקראת סוף 2011, ואנחנו כבר מתקרבים לסוף 2013, והם גם אמרו שהוא לא צפוי לצאת בקרוב, אז בינתיים אנחנו עובדים על של aerosim.
בינתיים גם הצביעה של אל על מתקדמת:

#9 · לפני 12 שנים
תעברו למודל של TDS, מבחינה חיצונית הרבה יותר טוב, והוא חינמי.

בFSX אפשר לעשות "מארג" עם AEROSIM בשביל הפאנל הטוב.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#11 · לפני 12 שנים
עדכון:
לצערי הרב מסיבות לא ברורות הצביעה עברה נפילה קשה באיכות כנראה אחת השמירות לא הייתה כמו שצריך ולכן נאלצתי לשפץ אותה הנה התוצאה:
מה ששופץ זה המילים והזנב.

.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.