111 חברים מחוברים
15 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 14 B e E H I +9 voice 1 H
בית פורומים פאלקון 4.0 ספרי הדרכה ומפות ישראל עבור פלקון bms
דיון

ספרי הדרכה ומפות ישראל עבור פלקון bms

7 הודעות 1,418 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
שלום לכולם
יש לי כמה שאלות בקשר לפלקון
יש לי את פלקון 4 , פלקון 4 אלייד פורס ולאחרונה התקנתי את פלקון bms
העניין הוא כזה: איזה ספר הדרכה הייתם ממליצים לי לקרוא ? הם כולם אותו דבר? כי בעקרון זה אותו משחק (ראיתי שיש פה גם מדריכים בעברית ... לא שיש לי בעיה עם ספרי הדרכה באנגלית אבל האם הגרסאות בעברית מוסיפות תוכן ששווה לקרוא?)
ושאלה שניה ... האם מישהו יודע איזה התקנות למפות ישראל יש עבור bms?
ראיתי משהו שנקרא battle for Sinai אבל אני לא בטוח שהוא עבור bms
תודה רבה
#2 · לפני 12 שנים
נתחיל מהסוף.
יש את שטח ישראל (it-bms) שגרסתו האחרונה 0.97 שוחררה לפני מס׳ ימים.
BFS מתבסס על גרסאות קודמות של שטח ישראל, למיטב זכרוני 2.1 מבוסס בעיקרו על שטח ישראל מגרסה 0.94 עם תיקונים מ0.96.
ההבדלים ביניהם הם בעיקר בצורת ההסתכלות. שטח ישראל משתדל כמה שניתן לדמות את המצב כיום, ועם כל שיחרור של השטח הוא נעשה יותר קרוב למציאות - וכך זה גם ימשך.
מהצד השני bfs נבנה במקור כקמפיין pvp שנועד לגרום ליותר ויותר קרבות אויר הדוקים במקום קרבות טילים.

בכל מקרה, מדריכים. כל הגרסאות דומות, המדריך של פאלקון 4 המקורי הוא הבסיס. Bms לדוגמה מצרפים א״ק מדריך הסבה לbms. ולא מדריך מלא. ועדיף לך להשאר עם האנגלית 🙂 זה התרגום הכי מדוייק 🙂
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 12 שנים
תודה רבה
אז בעצם אם הבנתי נכון אני אמור להוריד רק את IT bms?
או שניתן להוריד גם את bfs בנוסף ?
לגבי המדריכים אני אקרא את הספר המקורי של פלקון 4 ולאחר מכן את ההסבה של bms?
#4 · לפני 12 שנים
ניתן להתקין גם וגם.
שתי הגרסאות מבוססות על שטח ישראל ולאחר מכן שני השטחים המשיכו עם שדרוגים משלהם.

BFS - שודרג בגדול בשינויי גרפיקה במפה, תיקונים נרחבים לדרכים וקמפיינים תקינים שבהם אנחנו מבצעים טיסות בינלאומיות עם קבוצות אחרות בעולם.
IT - המשיכו לשדרג את השטח בכל מה שקשור לדמיון לח"א, כלומר, הוסיפו נשקים ייחודיים שיש בחי"א ועוד תיקונים למיניהם, אך הקמפיינים עדיין לא תקינים לחלוטין.

אני ממליץ להתקין את שניהם כי מצד אחד בבי"סט משתמשים בIT, מצד שני אם תרצה מתישהו לעשות טיסות בקמפיין הבינלאומי תצטרך את BFS, מה גם שרוב הקהילות הבינלאומיות טסות בו.
#5 · לפני 12 שנים
אוקי תודה רבה
את IT מצאתי פה איפה אני יכול למצוא את bfs?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.