150 חברים מחוברים
8 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 8 A D G H I +3
בית פורומים מועדון הטייסים חיל האויר הוירטואלי vIAF החדש!
דיון

חיל האויר הוירטואלי vIAF החדש!

48 הודעות 4,489 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום לכולם ,
כמו כן בטח ראיתם שאני ושמים12 וthe-pilot רשמנו הודעות ותמונות . אז אנחנו מממשיכים לפתח את החיל האוויר הוירטואלי - הרבה טייסות עומדות להפתח וכבר כמה פתוחות ומחכות לכם כטייסים!

במידה ואתם מעוניינים להיות טייסים אנא הרשמו באתר שלנו http://viaf.tomply.com/
והתחילו להתעדכן.

לפרטים אפשר לבוא להודעות או להרשם לאתר

תודה רבה ! - נשמח לטייסים חדשים ולמחמאות 🙂
#3 · לפני 13 שנים
איתי אין מה לתת מילה טובה כאשר 2 הדיוני תמונות שלכם מלאים בתגובות

המלצה אישית מאחר ואתם צוות מאוד קטן אולי תתני ברקס
תגדלו את 2 או שלושת הטייסות שבניתם כבר ותצברו שעות אנשים ו"מבצעי" לפני שתברחו לכל הכיוונים

אתם לא יכולים בעזזרת 2-3 אנשים לבנות חייל אוויר
תקיימו פעילות בטייסות הקיימות ותגדילו את הסד"כ ומשם תכוונו לטייסות אחרות

אין טעם להקים 10 טייסות כאשר כל חייל האוויר שלך זה 5 טייסים בלבד

זו דעה אישית
#4 · לפני 13 שנים
מה הקטע שלך שאתה אומר לי " אולי תתני ברקס " ? אני בן.

אם היו עוד טייסות לא הייתי ממשיך לפרסם.
#6 · לפני 13 שנים
זהו שהחייל לעומת מה שאתם אמרתם שיקרה כבר גדל כל יום וכל יום מתווספים עוד טייסים אם נראה שלא ממשיכים להגיע אנשים אנו לא נקים עוד טייסות מה שאני לא מבין זה שציפינו ליותר אנשים שירצו לבוא מהפורום.
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#7 · לפני 13 שנים
שמים אתה חייב להבין שאחוז דיי גדול מהפורום כאן זה אנשים זקנים כמוני 🙂 שאין לנו לצערנו הרב הרבה זמן ביום יום לסימים לכן קשה לכולנו להתחייב לטיסות

מה שאמרתי מעל זה שדעתי שעליכם להתמקד בטייסת אחת ולפתח אותה ולגדל אותה ורק אז לדלג לאחרת
#8 · לפני 13 שנים
זהו שאנחנו מקימים עוד טייסות זה לא אומר שאנו עוברים מטייסת לטייסת אנו ממשיכים לטפל בטייסות באותה מידה אנו פתחנו עוד טייסת כדי לפתוח עוד אפשרויות לנרשמים חדשים.
#9 · לפני 13 שנים
מהיום אנו נפרסם את המידע על החייל באתר שלו בכדי לא סתם לפתוח עוד הודעות בפריפלייט. כך שמי שרוצה מידע על החייל שיתחבר לאתר שלנו
#10 · לפני 13 שנים
רק לידיעתכם חיל האוויר שלנו עומד לעשות בשנה הקרובה כמה אירועים כמו מטס מעל אושווץ ומטס יום העצמאות כך שזה לא רק אימונים ומשימות
#12 · לפני 13 שנים
שמים12 כתב/ה:מהיום אנו נפרסם את המידע על החייל באתר שלו

מה שאומר- רק חברי החיל יראו את זה.

הצעד האפקטיבי יותר יהיה ההיפך- לפרסם יותר, וביותר מקומות.
רק להשתמש בעריכה, זה באמת ישפר את הדברים 😉 (אחרי הכל, פורום לא יכול להתנהל בפורמט של טוויטר).

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#13 · לפני 13 שנים
אוקי אנחנו נפרסם דברים באתרים נוספים חוץ מכאן אך חדשות בנוגע לחיל נפרסם באתר לא בעיה להירשם לאתר שלנו גם אם אתה לא טייס ולהתעדכן בנושאי החיל
#14 · לפני 13 שנים
כל מי שרוצה מוזמן - שאלות וכאלה שרוצים להיות טייסים בחיל האוויר הוירטואלי מוזמנים לשלוח לי או לשמים12 או לthe-pilot או להכנס לאתר שלנו: http://viaf.tomply.com/
#15 · לפני 13 שנים
לאחר הדיון הזה הגעתי למסקנה עד כה לא תגבשה קבוצה בסדר הגודל שציפינו לו אלה התגבשה קבוצה קטנה ומגובשת ולכן אם לא יצטרפו עוד אנו נהפןך את החיל לקבוצה ולא לטייסות כך שכל הטייסים יטוסו על כל המטוסים וכל פעם נעשה טיסה במטוס אחר של החיל.
לצערי הרב הגעתי להחלטה זו עקב חוסר בטייסים בקרוב אנו מכינים סרט תדמית על החיל כך שתכינו את הפופקורן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.