133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיה בFSX, ושאלה...
דיון

בעיה בFSX, ושאלה...

9 הודעות 1,272 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
1.שאני נכנס למשחק אז המחשב מעלה לי הודעה שאני צריך להוריד פלאגין, ואני צריך פלאגין לעד כמה מישחקים של מיקרוסופט.
מהיכן אני יכול להוריד פלאגין?
2. הורדתי מהאינטרנט את השיפור אפקטים של המים, ואני לא אוהב אותו כיוון שמיתקרבים לחוף לא רואים את ההבדלי צבעים במים.
איך אני יכול להסיר את זה?
בברכה עומרי ו.

נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#3 · לפני 13 שנים
מצטער אנני יודע לעלות תמונה.
אבל לא צריכים תמונה אני רק שואל אם יש פלאגין להורדה שעובד למישחקים של מיקרוסופת.
בברכה עומרי ו.

#4 · לפני 13 שנים
1. לא מכיר פלאגאין שנדרש ל-FSX. לא אמור להיות כזה. אולי יש תוספים שדורשים SP על ה-FSX ומזהים שלא מותקן SP ומקפיצים הודעה על זה.
2. לגבי הסרת תוסף מים. להערכתי הוא החליף לך את טקסטורות ברירת המחדל שהגיעו עם הסימולטור במקור. אם קראת את הרידמי אני מניח שנאמר לגבות לפני ההתקנה את תקיית texture. בד"כ הסרה נעשית ע"י העתקת הגיבוי בחזרה לספריית texture של FSX, ודריסת הטקסטורות מים שהוחלפו.
מולי
#5 · לפני 13 שנים
עומרי11 כתב/ה:מצטער אנני יודע לעלות תמונה.

אז הגיע הזמן ללמוד משהו חדש.

1-לשמירת תמונה של המסך לחץ על Print Screen.

התמונה כעת יושבת בזכרון.

2-כנס לכל תוכנה לעריכת תמונות שבא לך. עם ווינדוס באה תוכנה בשם Paint. או "צייר" בגרסאות בעברית.
כנס לתוכנה, לחץ ctrl+V והתמונה צריכה להופיע.
כעת שמור את התמונה דרך תפריט File.

3-כנס לאתר minus.com.
גרור את קובץ התמונה מהמקום שבו שמרת אותו, אל עמוד האתר. יתחיל תהליך העלאה. בסופו תוכל לתת לנו את הלינק לתמונה הזאת.

עומרי11 כתב/ה:
אבל לא צריכים תמונה אני רק שואל אם יש פלאגין להורדה שעובד למישחקים של מיקרוסופת.

צריכים, צריכים. אני כבר למדתי לא לסמוך על השיפוט שלך בכל הנוגע לבעיות שמתעוררות אצלך. אם אתה באמת רוצה פתרון- אתה תעזור לנו לעזור לך. אם לא- אתה סתם מבזבז את הזמן שלך.
אתה שם לב בכלל כמה אנחנו מנסים לעזור לך למרות שכל פעם מחדש אתה נכשל בלשתף פעולה? למה אנחנו מתאמצים?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 13 שנים
[align=left]in FSX hit V anytime you want to snap your sim screen picture
!it will be waiting for you inside my pics\fsx pics

😉[/align]
#9 · לפני 13 שנים
לגבי השאלה השניה קיבלת תשובה. תעבור שוב על הדיון. תעתיק בחזרה את גיבוי Texture שעשית לפני שהתקנת את תוסף המים(בתקווה שעשית, בד"כ זה כתוב ברידמי) . לרוב אין אפשרות להסיר כי כנראה שזה דרס את טקסטורות המים המקוריות, הסרה נעשית ע"י העתקת הטקסטורות המקוריות בחזרה לספריית texture של הסימולטור.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.