85 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס **** דיון רשמי בבעיות תפעול תא טייס ומערכות נשק ומכ"ם *
דיון

**** דיון רשמי בבעיות תפעול תא טייס ומערכות נשק ומכ"ם *

229 הודעות 25,541 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אתה יכול לשלוח הודעות אחד לשני כשאתה משחק אבל לא לדבר... התוכנה הרצוייה ביותר היא TS . טים ספיק...
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#2 · לפני 19 שנים
או קיי תודה.
מה זה LOW ALT CAMERA? והדבר השני ?
הם שניהם מתחת למנוע,
מה התפקיד שלהם?
ואיך אני משתמש בהם במציאת מטרות?
#3 · לפני 19 שנים
יש לי בעיה שהסמן של התותח (כאילו הפלוס) לא נמצא מקביל לציפור כיוון, כאילו כל סולם המעלות נמצא קצת בצד יחסית לסמן תותח שנראה באמצע...
מישהו יודע למה?
#4 · לפני 19 שנים
יש רוח צד, קורה לפעמים 😎
הציפור מסמנת בעצם את הווקטור טיסה שלך... הצלב של התותח מסמן את המיקום הפיזי של האף, כך אתה גם יכול למדוד זווית ההתקפה גם ללא מד זווית התקפה, זווית ההתקפה היא בעצם המרחק במעלות בין בציפור לצלב של התותח...

אתה יכול "ליישר" את הציפור עם הצלב של התותח ע"י כפתור ה-DRIFT C\O, תלחץ עליו ותראה מה קורה 😎
#5 · לפני 19 שנים
אני קצת חדש בעניין אז מישהו אולי יוכל לעזור........
איך ננעלים על מטרות במצב של אוויר-אוויר, ואוויר קרקע?
פשוט בגלל שאני מגיע למסכים של הטילים ואני יכול לירות אותם אבל אין לי נעילה על מטרות...תודה למי שעוזר...
#6 · לפני 19 שנים
נעילה במכ"ם זה ה נומריק 0 זה שכתוב מתחת ל 0 INS ונעילה של העין של ה טיל זה U מקווה שעזרתי 😎
#7 · לפני 19 שנים
adislash, אני קצת חדש אז מזה נומריק?....ועוד דבר...איפה רואים את ה-U שאתה מדבר עליו??
#8 · לפני 19 שנים
adislash כתב/ה:נעילה במכ"ם זה ה נומריק 0 זה שכתוב מתחת ל 0 INS ונעילה של העין של ה טיל זה U מקווה שעזרתי 😎

adislash, תוכל בבקשה לשים פה תמונה מהמשחק שרואים על מה שדיברת בנעילה של טיל אויר-אויר...........פשוט אני לא מצליח לראות על מה אתה מדבר........
תודה רבה....
#9 · לפני 19 שנים
לא אני מדבר U במקלדת ונומריק זה הלוח במקלדת בצד ימין שכתוב שם מספרים למטה בנומריק יש 0 לייד DEL עם תצתרך עוד משהו אל תהסס לבקש או לשאול
#11 · לפני 18 שנים
שלום יש לי שאלה ..
האם אני יכול לפתו ח מדפים ב F16 מבלי לפתוח את הגלגלים עם כן איך ?

איך החתימה ??
הטובים לטיס ,הטובות לטייסים!
#12 · לפני 18 שנים
בעיה בפגיעות עם פצצות:

מוד CCRP וגם CCIP
בוחר את כל הפצצות (מעל 6 במספר)
אני נועל על מטרה ואז לוחץ על הפיקל הפצצות משתחררות אבל רק אחת או שתיים פוגעות במטרה והאחרות פוגעות לפניה או אחריה ואני לא מדבר על מטרה קטנה כמו מסלול שבאים אליו מהצד אני מדבר על מטרה גדולה למשל האנגר מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

amit58 לוחצים על B במקלדת

בתודה מראש רועי
אם אין אני לי -מי לי?
וכשאני לעצמי - מה אני!
ואם לא עכשיו אימתי?

חכם יודע לצאת ממצבים שפיקח יודע לא להיכנס אליהם
#13 · לפני 18 שנים
f-16pilot-ROY, הכלל שה RP שמציין את המרחק שיהיה בין כל פצצה ופצצה לא עומד על 0
ב MFD תשנה את ה RP ל 0 ותראה שזה יסתדר לך
לגבי ה B הוא לא שעל מעצורי אוויר אלא על המדפים..
#14 · לפני 18 שנים
תודה על העזרה

ובקשר למדפים - התבלבלתי בין מדפים למעצורי אוויר תודה שתיקנת ואני לא יודע אם יש אפשרות לפתוח אותם בלי הכני נסע

רועי
אם אין אני לי -מי לי?
וכשאני לעצמי - מה אני!
ואם לא עכשיו אימתי?

חכם יודע לצאת ממצבים שפיקח יודע לא להיכנס אליהם
#15 · לפני 18 שנים
לוםם..
אני ותיק במשחק ולמי שיש שאלות מוזמן..
דרך אגב יש לי שאלה שטותית אבל חשובה לי..
המצרת של הסטיק לא פועלת ואני צריך לכוון את עוצמת המנוע דרך המקלדת מישהו מוכן לעזור..?תודה..
בברכה,
ירין.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.