116 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס **** דיון רשמי בבעיות תפעול תא טייס ומערכות נשק ומכ"ם *
דיון

**** דיון רשמי בבעיות תפעול תא טייס ומערכות נשק ומכ"ם *

229 הודעות 25,541 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
MATAM86
הפוד שמתחת למטוס לא קשור למצלמה שלפעמים אתה רואה בתמונות ... הפוד ALQ אם אני לא טועה. הוא נועד לשבש ראדר נגד טילים עם קרינה אלקטרומגנטית . כגון AIM 120.
AIM 7 וכו'
המטוס עצמו אמור ליהיות מצוייד ב TFR. תנסה עם משימות שאתתה בונה . ותיראה אם יש לך את זה. "תפשיט" את המטוס מכל החימוש ותיראה.
נ.ב
אם בכל זאת זה לא יעבוד יש גם את המצלמה של הפצצות לייזר. פשוט מאוד , שים אפילו פצצה אחת של מונחית לייזר ואז תיכנס בתפריט ב MFD ל TGT . וזהו . יש לך תצוגה עם זום מאוד טוב .
נ.ב .
משימה 24 היא לא של פצצות מונחות לייזר? אם כן כנס בתפריט ל TGT ותימצא מה שחיפשת.

ADISLASH
אתה צריך עוד משהו איתך שיפתח שרת ואז אתה מכניס את השרת שהוא נותן לך לתוך ה SERVER IP שכתוב לך מצד ימין למטה . יש את התוכנה FALCON LOBBY שאם אני לא טועה אתה יכול לראות אילו שרתים עכשיו ONLINE ולהיתחבר. וגם יש את HYPER LOBBY שדרכו אפשר גם להיכנס לשרתים בלי שמשהו ייתן לך IP . פשוט נכנסים לאותו חדר ולוחצים על הקו הכחול שמעל שם החדר וזהו .
מקווה שעזרתי.
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#3 · לפני 19 שנים
אז תטוס עם משהו . תעשו טיסה. או שתלך להייפר לובי. תיהיה בלובי שמה. ותישאל אם אנשים רוצים לטוס איתך... אין מה לעשות

#4 · לפני 19 שנים
לאא ניראה לי שיש לי בעיה עם ה MULTIPLAYER בכללי
גם ב LOBBY זה לא מוצא אף אחד
🙁
#5 · לפני 19 שנים
שאני נכנס לשרת זה כותב לי SERVER IS TIMED OUT מה לעשות???
(נ.ב מישהו יכול להביא לי את IP שלו שהוא משחק???
#7 · לפני 19 שנים
Ori_b כתב/ה:שאלה לגבי BZ.
לא אמור להיות סימול BZ גם עבור מכ"מ ה-GM?
נכון לעכשיו כאשר אני בוחר ב-BZ ב-ICP, הוא מוסיף סימון רק עבור ה-FCR. ה-GMT עדיין מציג סימון ביחס למטוס וכל הדיווחים ברשת הם ע"פ BZ.

דרך אגב, האם גם לכם לעיתים נעלם טווח מ-BZ כך סתם (המספר שבתוך העיגול).

היי אורי, קבל שמחוון הבולזאי ב-MFD מציג את הטווח עד ל- 100NM , כאשר אין מספר בעיגול ז"א שאתה עברת את מרחק ה-100NM מנקודת הבולזאי ..
#8 · לפני 19 שנים
יש לי שאלה.
נגיד אני עושה משימה שאני טס מבסיס א' לבסיס ב', ואני צריך לנחות בבסיס ב'.
איך אני רואה בדיוק את המסלול, ואיך אני יודע לאיזה כיוון אני צריך לטוס כדי לבוא לגישה, ללא פקודות פקחי הטיסה.
האם יש משהו דמוי GPS (למשל בפלייט שיש את זה) שיכול להראות לי את מיקום המסלול, ואת כיוון הגישה?
כי לרוב אני צריך ליצור קשר עין עם הבסיס, וזה מעצבן ולוקח יותר מדי זמן.
#9 · לפני 19 שנים
יש ILS ו-TACAN אבל אין לי שמץ איך להשתמש בהם נכונה...

בעיקרון לכול מסלול יש תדר ואפשר לעשות נחיתת מכשירים לכול מסלול.
#10 · לפני 19 שנים
תיראה אמור ליהיות לך בחוברת הדרכה בסוף את כל שדות התעופה . פשוט מאוד כנס ל BRIEF ותקווה ששם השדה בו אתה נוחת רשום שם . אם כן חפש אותו במדריך . ותכניס את התדר ל TACAN ILS .
נ.ב
אם אתה לא יודע איך עושים את זה המדריך מסביר גם על זה ....

#11 · לפני 19 שנים
המדריך באנגלית על הTACAN ILS מסובך מאוד ולא הבנתי שום דבר ממנו, מישהו יכול להסביר לי?
#12 · לפני 19 שנים
תיראה מדריך עמוד 62.... או מעמוד 65 יהיה לך יותר מהיר ... כי זה מסביר הכי טוב על TACAN בפאלקון....

#13 · לפני 19 שנים
כשאני טס עם חבר שלי,
איך אני יכול לדבר במיקרופון דרך התוכנה שיש במשחק? על מה לוחצים?
#14 · לפני 19 שנים
דרך TEAMSPEAK אתה יכול לבחור איזה כפתור שאתה רוצה או על ידי זיהוי קול שכשאתה מדבר זה אוטומטי...

#15 · לפני 19 שנים
אבל הבנתי שיש איזשהיא תוכנה בתוך המשחק,
כי עכשיו אנחנו מדברים בסקייפ, וזה עושה לפעמים לאגים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.