·
לפני 13 שנים
שלום לכולם ולילה טוב!
אני מפרסם את הדיון הזה כי רק היום היו שני דיונים בנושא איך לקבל קצב פריימים (FPS) גבוהה יותר בעת טיסה בBMS.
המדריך הוא לבעלי כרטיסי מסך מבית AMD (כי זה מה שיש לי) אבל אפשר לבצע אותו עם שינויים מינוריים גם על כרטיסים של חברות אחרות.
אחרי שביצעתי את השינויים אצלי קבלתי שיפור ניכר בFPS ממוצע של 60 בשטח ישראל לממוצע של 150, שיפור מטורף ואיכות גבוהה מאוד!
כל שעליכם לעשות הוא לעקוב אחרי המדריך צעד אחר צעד.
פתחו את הFalcon BMS Config וכנסו לתיקיה Settings Hardware.

לאחר שביצעתם את כל השינויים לחצו על Apply Changes.
כעת כנסו לסימולטור ולחצו על SETUP, שם כנסו לGraphics ובצעו את השינויים המתוארים בתמונה :

לאחר ביצוע השינויים לחצו על APPLY ולאחר מכן OK.
כעת הגיע שלב השינויים בהגדרות הכרטיס מסך, אני כאמור עובד עם AMD ולכן אראה איך נראים השינויים בהגדרות של הכרטיס שיש לי.
כנסו ללוח הבקרה של הכרטיס ובחרו בGaming כנסו ל3D Application Settings.
בלשונית הAdd+ בחרו ב"לאנצ'ר" של BMS, קובץ ששמו Launcher.exe ובצעו שינויים ככה שיתאימו למה שמופיע בתמונה :

לחצו על Apply.
כאמור, אני עם כרטיס מסך amd radeon hd 6870 1gb והשינויים האלו מקפיצים את ביצועי הסימולטור.
אשמח אם בעלי כרטיס של nVidia יוסיפו כיצד לבצע את השיניים בבקרת הכרטיס שלהם.
תהנו!
אני מפרסם את הדיון הזה כי רק היום היו שני דיונים בנושא איך לקבל קצב פריימים (FPS) גבוהה יותר בעת טיסה בBMS.
המדריך הוא לבעלי כרטיסי מסך מבית AMD (כי זה מה שיש לי) אבל אפשר לבצע אותו עם שינויים מינוריים גם על כרטיסים של חברות אחרות.
אחרי שביצעתי את השינויים אצלי קבלתי שיפור ניכר בFPS ממוצע של 60 בשטח ישראל לממוצע של 150, שיפור מטורף ואיכות גבוהה מאוד!
כל שעליכם לעשות הוא לעקוב אחרי המדריך צעד אחר צעד.
פתחו את הFalcon BMS Config וכנסו לתיקיה Settings Hardware.

לאחר שביצעתם את כל השינויים לחצו על Apply Changes.
כעת כנסו לסימולטור ולחצו על SETUP, שם כנסו לGraphics ובצעו את השינויים המתוארים בתמונה :

לאחר ביצוע השינויים לחצו על APPLY ולאחר מכן OK.
כעת הגיע שלב השינויים בהגדרות הכרטיס מסך, אני כאמור עובד עם AMD ולכן אראה איך נראים השינויים בהגדרות של הכרטיס שיש לי.
כנסו ללוח הבקרה של הכרטיס ובחרו בGaming כנסו ל3D Application Settings.
בלשונית הAdd+ בחרו ב"לאנצ'ר" של BMS, קובץ ששמו Launcher.exe ובצעו שינויים ככה שיתאימו למה שמופיע בתמונה :

לחצו על Apply.
כאמור, אני עם כרטיס מסך amd radeon hd 6870 1gb והשינויים האלו מקפיצים את ביצועי הסימולטור.
אשמח אם בעלי כרטיס של nVidia יוסיפו כיצד לבצע את השיניים בבקרת הכרטיס שלהם.
תהנו!