98 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיה בבחירת מיקום
דיון

בעיה בבחירת מיקום

10 הודעות 1,353 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
ברשותי fsx תמיד כשאני נכנס אליו הכל טוב ויפה בוחר מזג אוויר מטוס יום עד שאני מגיע לבחירת המקום שממנו אני ממריא ואז הוא מתחיל לחשוב מגיע ל32% ואז יוצא למסך הראשי של המחשב וכותב שיש בעיה, מישהו יכול להגיד למה זה ואיך אפשר לסדר? תודה. 😄
#2 · לפני 13 שנים
תוכל רק לצטט מה כתוב באותם מילים, כך נוכל לזהות את הבעיה.
[לפי תאור זה יכול להיות שהבעיה היא בתיקיית הסינרי. תיכנס לתיקיית של הסימולטור ותראה אם הכל נראה תקין שיש שדות תעופה,.
ועוד דבר, לפעמים הורדות של מטוסים או כל דבר שמתקינים אותו על הסימולטור לא נקלט טוב או שמביא איתו איזה משהו שמזיק וגורם למערכת לקרוס.
בברכה עומרי ו.

#3 · לפני 13 שנים
הוא כותב שיש בעיה, שווינדוס הפסיק לפעול יחפש פיתרון לבעיה ויודיע לי אם יש, סליחה על השאלה המטופשת אבל שכחתי איך מגיעים לתיקית התקנה של הfsx, תודה 🙂
#4 · לפני 13 שנים
אני שמעתי על הבעיה הזאת בעבר, חסרה לך איזו שהיא תוכנה בfsx לך תדע.
אם לאחר ככמה ימים לא יענו לך אז אני חושב שיגיע הזמן להתקין התקנה נוספת. ➡️
לגבי שאלתך:
C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X
בברכה עומרי ו.

#5 · לפני 13 שנים
תנסה לטעון את טיסת ברירת המחדל, היא נמצאת ב: Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Flights\other ושמה FLTSIM.FLT . תראה מה קורה בטיסה הדיפולטית אם יש שינוי.
מולי
#6 · לפני 13 שנים
הוא כותב שווינדוס לא יכול לפתוח אותו, או שאני יבחר אחת מהתוכניות או שינסה לחפש משהו באינטרנט, אני בוחר באינטרנט והוא אומר שהוא לא מצליח לפתוח את הדף.
#7 · לפני 13 שנים
אני ממליץ לך להתקין את ה-x פעם נוספת, [זה לא כזה סיפור]
אבל ליפניכן אתה תיצתרך להסיר אותו הרשימת המותקנים, אחרת תהייה בצרות גדולות יותר!
בברכה עומרי ו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.