I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #1 · לפני 13 שנים התקנתי את הפאלקון טוב והכל אבל שאני מנסה להפעיל אותו זה אומר שהפאלקון הפסיק לפעול. מישהו יכול לעזור לי עם זה? טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #3 · לפני 13 שנים susonic כתב/ה:יש לך רשיון בתוקף? 😉 יכול להיות שלא חידשת בזמן לBMS יש רשיון? נראה לי שזה משהו בהתקנה. מישהו יוכל לעזור לי אם זה? טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
I IAF_Phantom מודרטור מדריך בית ספר לטיסה בית ספר לטיסה 2,662 פוסטים · בית ספר לטיסה #4 · לפני 13 שנים SONIC מתכוון ל-licence to kill זה נותן לך CTD? תבדוק שאין עברית או משהו אחר בpath של התיקיה ותנסה להריץ אותו ברזולוציה המינימלית בלי shaders או דברים כאלה watch your six, i'm behind you
I IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה טייסת 107 אבירי הזנב הכתום 449 פוסטים #5 · לפני 13 שנים IAF_Phantom כתב/ה:SONIC מתכוון ל-licence to kill זה נותן לך CTD? תבדוק שאין עברית או משהו אחר בpath של התיקיה ותנסה להריץ אותו ברזולוציה המינימלית בלי shaders או דברים כאלה מיכה יש מצב שביום שבת בערב אתה תעזור לי אם זה? טייס ומדריך IL-2, טייס DCS ו BMS
s susonic 87 פוסטים #6 · לפני 13 שנים אני מתכוון לרשיון ממשרד התחבורה להטיס פאלקון license to kill אהבתי 😈
I IAF_Phantom מודרטור מדריך בית ספר לטיסה בית ספר לטיסה 2,662 פוסטים · בית ספר לטיסה #7 · לפני 13 שנים Sonic , מתי אתה מגע לעזור לנקות את סיני מרשעים ? צריך אותך 🙂 watch your six, i'm behind you
s susonic 87 פוסטים #8 · לפני 13 שנים אדבר איתך בפרטי יותר מאוחר take care ושמור על רשיון הפאלקון שלך, ואל תשכח לחדש בזמן !