133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World בעיה בהתקנת TM HOTAS
דיון

בעיה בהתקנת TM HOTAS

25 הודעות 2,441 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
אני לא מסכים איתך עזרא.
במקרה הזה אין כלל הבדל בין אמזון או חנות ישראלית.
שניהם מחזירים את המוצר המקולקל ליצרן ומקבלים חדש תמורתו.
גם מבחינת הזמן, גם חנות בארץ הייתה נדרשת (כמו המקרה של איתן למעלה) להחזיר את המוצר ליצרן (ואני מניח שהייתה מקבלת זיכוי על המשלוח חזרה).
ללכת לדואר להחזיר משלוח זה לא 'סלטה באויר' מבחינתי. מוכן לספוג את זה.
אמזון מאפשרים להחזיר את המוצר הזה עד 28 למרץ = חודש מהרכישה. תראה לי חנות שתעשה את זה בארץ? אין לי ספק שגם אם ארצה לבטל את העסקה אוכל לקבל את הכסף חזרה. האם חנות בארץ תעשה את אותו הדבר? אני בספק.

אני מקווה שאני לא אתבדה אבל מההכרות שלי עם אמזון בעבר מדובר ברמת שירות וטובת הלקוח קודמת לכל שלא נתקלים בה 'ברחוב'. אולי מפני שהם כלכלית יכולים להתמודד עם מקרים ספציפיים של החזרים ללקוח ומשלוחים חזרה. אחרי הכל הם אימפריה מטורפת.
You should always challenge will
#2 · לפני 13 שנים
עדכון:
אמזון גרמניה שלחו לי מוצר חליפי בשירות UPS אקספרס. שלושה ימים והמוצר הגיע לכאן.
את הישן שלחתי חזרה וכמובן שהמשלוח כולו עליהם.

לגבי הג'ויסטיק:
מדליק מאוד, כבד מאוד, מואר מאוד. וזהו. עוד לא שיחקתי איתו. רק התקנתי והכל עבד כשורה.

שלב הבא זה להתארגן להיות עירני ל 10 ק"מ בשישי בבוקר במרתון ת"א (מקווה לרדת מ 51 דקות). שיהיה לכל המשתתפים מהפורום בהצלחה.

אז הג'ויסטיק ימתין בנחת בצד עד לסופ"ש.
הבנתי שגם מלאכת הקינפוג שלו ארוכה ושלא כדאי להשתמש בקונפיגורציה ברירת המחדל אז זה יקח כנראה סופ"ש כדי "להכין אותו".
#3 · לפני 13 שנים
א. שוב אמזון הוכיחו עצמם. זו הסיבה שאני קונה רק מהם.
ב. בהצלחה בשישי. שתה כוס אספרסו שעה לפני הריצה. אל תשכח לשתות מים לפני הריצה ואחרי הריצה. לא הולך להיות פשוט החום הצפוי.
yanivher כתב/ה:
הבנתי שגם מלאכת הקינפוג שלו ארוכה ושלא כדאי להשתמש בקונפיגורציה ברירת המחדל
ג. ל-DCS A-10C למה לא כדאי להשתמש בקונפיגורציית ברירת המחדל? זה פשוט plug & play הכל ממופה בדיוק לאיפה שצריך, גם ב-HOTAS וגם בפאנל המנוע. חוץ מלהוסיף ppt לטימספיק די לא צריך לגעת שם בכלום אולי חוץ מרגישויות אם מתעורר הצורך.
אלא אם אתה מדבר על המטוסים האחרים שלגביהם אין לי מושג.

תתחדש. אחלה סט.
מולי
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים · 2 עריכות
#4 · לפני 13 שנים
את הPTT אפשר למפות לכובע הקשר במצערת. למעלה פנוי
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 13 שנים
uri_ba כתב/ה:את הPTT אפשר למפות לכובע הקשר במצערת. למעלה פנוי
יש אפשרות גם ללחיצה על כובע הקשר. אבל חוץ מהתוספת הזאת המיפוי מושלם ל-A-10C ודווקא כדאי להשתמש במיפוי ברירת המחדל', זה חוסך זמן.
מולי
#6 · לפני 13 שנים
יניב, תודה על העדכון .
בהחלט לא ציפיתי לשירות מעולה כמו שתיארת ולמהירות תגובה שכזאת . לימדת אותי מהו השירות שקיים באמזון .

דבר אחד לא הצלחתי להבין בסיפור - כיצד שלחת לאמזון מבלי לשלם דמי משלוח ?
#7 · לפני 13 שנים
שילמתי. הם פשוט זיכו אותי.

מולי, הכוונה שלי הייתה למיפוי הג'ויסטיק ל F-15. ברור לי שה A-10 ממופה בצורה מדויקת ואין צורך בשינויים. אני מידי פעם טס עם ה A-10 אבל זה לוקח זמן ללמוד אותו.. ואין לי הרבה (יותר מידי תחביבים.. צריך להספיק הכל 🙂).
#8 · לפני 13 שנים
רק בשביל הבנה,
האם הם פשוט "מכניסים" כסף לתוך החשבון שלך בPAYPAL ?
מצטער על השאלות "המפגרות" שלי, פשוט אין לי שמץ של מושג איך העייניינים מתנהלים באמזון .
#9 · לפני 13 שנים
הזיכוי הוא של כרטיס האשראי. כמו שקיימת תנועה של חיוב של הכרטיס ניתן להכניס תנועה של זיכוי. גם זיכוי ב-Paypal נעשה למעשה ע"י זיכוי לכרטיס האשראי הרשום בחשבון ה-Paypal
מולי
#10 · לפני 13 שנים
שילמתי ישירות בכ"א אז הם פשוט מעבירים לי דרך האשראי כסף (טרנזאקציה במינוס).
עוד לא ראיתי את זה בפירוט אמנם אבל קיבלתי מייל מהם שזה מה שיקרה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.