69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים עזרה...
דיון

עזרה...

13 הודעות 1,222 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום

אני פורש מהאתר ומהעניין של תעופה. תודה שתמיד עזרתם ונתתם לי תשובה אני מצטער אם אני הייתי חוצפן.

במילה אחת הצוות של האתר הזה מדהים.

שמחתי להכיר אותכם,

איתי 🙂
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#6 · לפני 13 שנים
יש מגוון כל כך רחב של סימולטורים: X-PLANE, FSX, FS2004, PAPER3D, DCS, FALCON, HAWX וזה על קצה הקרחון... אז למה לפרוש?
לדוגמא אני, טייס ססנה C172 FSX ממוצע, מקווה להגיע לכבדים, ל747, ואז לקונקורד, ואז לעבור לDCS להטיס מטוסי קרב
תמיד יש לאן להתקדם ולאן להתפתח, וגם אם אתה חושב שאתה יודע הכל אתה יודע רק על קצה הקרחון, אז למה לפרוש?
המצלה שלי? אם אתה ממש רוצה, קח הפסקה של שלושה חודשים, חצי שנה ואחרי זה יחזור לך החשק ותחזור לזה...
אבל, תעשה כל מה שבא לך... 😉
#7 · לפני 13 שנים
HAWX הוא איננו סימולטור.
ועד משהו:
האם אתה לא יודע להטיס כבדים 747, ואגב אני ממליץ לך בחום רב אחרי שתילמד אם המטוסים הקלים, תעבור ל757 של כפטן סין ואז ל-767.
בברכה עומרי ו.

#10 · לפני 13 שנים
עומרי, אתה יודע שאני יודע להנחית והכל עם גמבו וכל סוגי המטוסים. רק אני לא רוצה לבזבז כסף שוב על סימולטור.

אני מצאתי FALCON ואני לא יודע איך זה בבית שלי 😮

איך אוכל ללמוד על פלאקון 4.0?

ויש לי שאלה - יש פורום באתר של צילומים של מטוסים בשמיים והכל? כי אני רוצה לצלם כל יום עוברים כל סוגי המטוסים מעל הבית שלי.

תודה!
#11 · לפני 13 שנים
itaygr כתב/ה:עומרי, אתה יודע שאני יודע להנחית והכל עם גמבו וכל סוגי המטוסים. רק אני לא רוצה לבזבז כסף שוב על סימולטור.

אני מצאתי FALCON ואני לא יודע איך זה בבית שלי 😮

איך אוכל ללמוד על פלאקון 4.0?

ויש לי שאלה - יש פורום באתר של צילומים של מטוסים בשמיים והכל? כי אני רוצה לצלם כל יום עוברים כל סוגי המטוסים מעל הבית שלי.

תודה!

לא היתכוונתי אילך.
ואיפו אתה גר שיש מאליך מטוסים???
http://www.preflight.us/HE/showgallery-80.html
בברכה עומרי ו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.