133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World לעזאזל אתכם ED
דיון

לעזאזל אתכם ED

11 הודעות 1,307 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
1.2.3 Update

We share the frustration of another Monday without 1.2.3 being ready, but in the course of working on 1.2.3, what we term a "blocking" bug was introduced into the game. Specifically, helicopters unable to ramp start. This would break a significant number of missions / campaigns. We will now fix the issue, create a new installer, test the installer, and then release 1.2.3. We sincerely hope this will go quickly. No one wants to get 1.2.3 out the door more than us!
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#4 · לפני 13 שנים
לא הייתי פה מליון שנה וזו השפה שהפורום ירד אליה?
מה נהיה איתכם?

עדיף שיקח להם גם שנתיים עד שיצא מוצר מוגמר ולא מוצר כמו IL2 שעד היום נלחמים בבגים שלו מלפני שנתיים + ביום השחרור
#6 · לפני 13 שנים
"סנייקאי" אולי תציע להם את עצמך בפתרון הבעיות
#7 · לפני 13 שנים
VooDoo כתב/ה:"סנייקאי" אולי תציע להם את עצמך בפתרון הבעיות

אני חשוב שעזרא צודק בתסכול שלו, כולנו שילמנו על סימולטור שעל פי כל הבאגים שקיימים בו נמצא לצערי בBETA מה שעושה אותנו טסטרים לכל דבר, אז אפילו אם בלי כוונה, כולנו עוזרים להם.
#8 · לפני 13 שנים
לכל המתיפייפים
djmid כתב/ה:לא הייתי פה מליון שנה וזו השפה שהפורום ירד אליה?
מה נהיה איתכם?

לא הבנתי מה הבעיה?
עזאזל = הוא שם סתום במקרא, המופיע בספר ויקרא בלבד בהקשר למצוות שילוח השעיר לעזאזל ביום הכיפורים. שם זה מתפרש ככינוי גאוגרפי, ככינוי לשעיר המשולח או כשם של שד. עזאזל נזכר גם בספרים החיצוניים, שבהם הוא מתחלף עם שמות השדים רמיאל וגדריאל.

דפוק = כינוי גנאי לאדם שאינו נוהג כשורה, אינו נורמלי

VooDoo כתב/ה:"סנייקאי" אולי תציע להם את עצמך בפתרון הבעיות

אני beta tester שלהם כבר שנה וחצי

תחזרו עוד מליון שנה אולי עד אז ה 1.2.3 ישוחרר.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#9 · לפני 13 שנים
עזרא אל תאבד תקווה.
עדיף קצת תסכול עכשיו מאשר סימולטורים כמו בשנות ה90 שאיך שהם שוחררו היית מקבל אולי עדכון אחד או שניים בשביל באגים. הרמה שונה מאוד ומי כמוך יודע.
הדרך של ED אולי לא הכי יעילה, אבל זה מה יש וכולנו יודעים לאן זה מוביל, זה לא יהיה Cliffs of Dover.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.