139 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור f-16 iris
דיון

f-16 iris

8 הודעות 1,185 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום זו כבר פעם רביעית שאני מחפש מטוס f-16i לfsx ועדין לא מצאתי שמעתי שפעם היה לiris מטוס השאלה שלי היא לאן הוא נעלם כי לפי מה שאני יודע הוא הדגם היחיד של F-16I לFSX תודה
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#5 · לפני 13 שנים
איריס הפסיקו למכור אותו. לכן הוא אכן נעלם. כמו שווקמן סוני ספורט נעלם, פרינץ 4 נעלם ועוד הרבה דברים שהופסקה מכירתם.

ה-F-16 של אירוסופט הוא כפי שמרמז שמו-של אירוסופט ולא של IRIS. ל-IRIS אכן היה F-16 דו-מושבי וזה היה היייחוד שלו. והוא לא זמין יותר לקנייה.
מולי
#6 · לפני 13 שנים
זו הבעיה את המטוס של aerosoft יש לי ועדין זו לא אותה חויה של f-16i דו מושבי
דבר נוסף אם מפסיקים מכירה חוקית של משהו ניתן להוריד אותו לא חוקית בלי לעבור על החוק?
#7 · לפני 13 שנים
שמים12, עדיין עבירה, בעיקרון. האם לגנוב דבר מה שלבעליו לא אכפת ממנו זה חוקי?
בכל אופן מבחינת תוכנה זה תחום אפור, נחשב abandonware. אל תצפה לבעיות חוקיות אבל גם אל תצפה לתמיכה יותר מדי, אם היוצרים לא תומכים בזה, יהיה קשה לנו גם כן- אבל לנסות אפשר.

העניין הוא שהמטוס פותח על ידי סטודיו בשם Triple Six, ואייריס רק שיפצרו והפיצו אותו. כנראה איזה "סכסוך עבודה" גרם להיעלמות המודל והמכירה. דבר דומה קרה לא מזמן עם Metal2Mesh מול אייריס עם הF-15E שלהם.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#8 · לפני 13 שנים
אבל בעצם עכשיו הדרך היחידה להשיג אותם היא לא חוקית ולבעלים כבר לא אכפת מהדגמים כי אם היה אכפת לו הוא לא היה מעלים אותם לכן זו הדרך היחידה להשיג אותם ולהשתמש בהם

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.