75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון אל תתפלאו אם יתחילו להגיע תלמידים חדשים לביס"ט
דיון

אל תתפלאו אם יתחילו להגיע תלמידים חדשים לביס"ט

12 הודעות 1,349 צפיות לפני 13 שנים
#2 · לפני 13 שנים
דוגפייטס בשמי סוריה, נקווה לסירטונים מעניינים מהקרקע
ואולי אפילו באוויר !? 😉
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#3 · לפני 13 שנים
זה ממש לא מצחיק. הציוד הזה הוא ציוד כבד שלמזלנו המורדים לא יודעים איך להשתמש בו. אמנם לפי הבנתי הבסיס שהשתלטו עליו לא מכיל את הכלים החדישים ביותר אבל הוא בהחלט מהווה סכנה.. עם כמה שאני לא אוהב את מה שאסד עושה אני לא רוצה לראות עוד אלפי עלוואים עפים באוויר, או מטוסים כאלו שטסים לעבר מדינות בסביבה ומבעיר עוד יותר את העסק.
RifleFighter
רמי וייברמן

#4 · לפני 13 שנים
ולכן אמרתי שהם יצטרכו לקחת כמה שיעורי טיסה לפני שיעלו על כאלה כלים
!Control, control, you must learn control
#5 · לפני 13 שנים
RF כתב/ה:זה ממש לא מצחיק. הציוד הזה הוא ציוד כבד שלמזלנו המורדים לא יודעים איך להשתמש בו. אמנם לפי הבנתי הבסיס שהשתלטו עליו לא מכיל את הכלים החדישים ביותר אבל הוא בהחלט מהווה סכנה.. עם כמה שאני לא אוהב את מה שאסד עושה אני לא רוצה לראות עוד אלפי עלוואים עפים באוויר, או מטוסים כאלו שטסים לעבר מדינות בסביבה ומבעיר עוד יותר את העסק.

הפוך גוטה.
העלאווים הם המיעוט השולט (משפחת אסד בתמיכת השיעים).
המורדים הם הרוב הסוני (ולצערנו הרבה יותר מדי אל-קעידה)
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#6 · לפני 13 שנים
אוקיי, מי רוצה לנחש כמה זמן הדברים האלה עמדו שם וכמה עבודה צריך כדי להניע אחד?

דבר אחד ששימח אותי היה לראות בוידאו שלהם את כל המיגים שזרוקים שם. ראיתי אותם רק בgoogle earth ועכשיו סוף סוף מהקרקע, איכשהו.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 13 שנים
uri_ba כתב/ה:[quote="RF"]זה ממש לא מצחיק. הציוד הזה הוא ציוד כבד שלמזלנו המורדים לא יודעים איך להשתמש בו. אמנם לפי הבנתי הבסיס שהשתלטו עליו לא מכיל את הכלים החדישים ביותר אבל הוא בהחלט מהווה סכנה.. עם כמה שאני לא אוהב את מה שאסד עושה אני לא רוצה לראות עוד אלפי עלוואים עפים באוויר, או מטוסים כאלו שטסים לעבר מדינות בסביבה ומבעיר עוד יותר את העסק.

הפוך גוטה.
העלאווים הם המיעוט השולט (משפחת אסד בתמיכת השיעים).
המורדים הם הרוב הסוני (ולצערנו הרבה יותר מדי אל-קעידה)[/quote]

התכוונתי למה שאמרתי. למרות שאסא הוא עלוואי , להגביר שם את סבב הדמים לא יעזור לפתור שום דבר לדעתי.
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 13 שנים
אההה, כזה "עפים באויר". לא הבנתי אותך נכון 🙂
צודק 🙂
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#9 · לפני 13 שנים
RF טרנקילו (תירגע) המצב לא כזה נורא . אנחנו חייבים להפסיק לחשוב כאילו שאנחנו מרכז העולם . פחדנו ממורסי במצרים ובינתיים התגלה שהוא לא כזה נורא , הוא הצליח להביא לשחרור גלעד שליט ונשאר מחוייב להסכמי השלום בניגוד למה ששידר לפני הבחירות ה"דמוקרטיות" שהיו -כנראה הבין שמכיסא המנהיג רואים את הדברים אחרת לגמרי , ובטח גם אובמה הבטיח לו כמה דברים טובים .
הגיע הזמן שנפסיק עם המחשבה שכל העולם נגדנו ושאנחנו הדבר היחיד שמעסיק את העולם הערבי , יש להם כל כך הרבה יריבויות ביניהם והם שונאים את העדות השונות ביניהם הרבה יותר ממה שאתה מדמיין .
הדבר האחרון שמעניין את מנהיגי העולם הערבי שמתנדנדים בכיסא הוא ישראל . חכה כמה חודשים ותראה איך אובמה כופה שלום עלינו ועל הפלשתינים ואיך פתאום הכל ישתנה(את זה אני כבר אומר מעל לשנתיים ויש לי סיבה מפורטת שאסביר לך אם תרצה) .
בינתיים בו נמשיך להגן על שמיים הוירטואלים שלנו ונחייך .
יום טוב
#10 · לפני 13 שנים
אתה טועה.

אם יש להם דבר אחד משותף זה השנאה כלפינו. אף אחד מהם לא יהיו חברים שלנו, לעולם כל הסכמי השלום יהיו קרים ונוחים כלכלית בלבד עבור הערבים.

תסתכל טוב טוב על הזוועות שהם מעוללים אחד לשני - ענויים, קבירה בחיים, רצח תינוקות וטף, אינוס ורציחת נשים.
זה מה שהם עושים לעצמם, תבין שזה כלום לעומת מה שיעשו לנו אם אי פעם נהיה חלשים.

עללווים, סונים, חלבים, חארטה. כולם ערבים, וזרם כזה או אחר של איסלם, ואף אחד מהם לעולם לא יהיה חבר שלך.

אלון
its not a bug, its a design feature
#11 · לפני 13 שנים
הדיון הזה הפך למשהו יותר רציני מהבדיחה שהוא היה במקור 😱
!Control, control, you must learn control

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.