122 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון מטוס חדש איראני? נראה אותנטי?
דיון

מטוס חדש איראני? נראה אותנטי?

15 הודעות 1,913 צפיות לפני 13 שנים
#2 · לפני 13 שנים
ראיתי את זה על הבוקר,האיראנים ידועים ב Deception הם מציגים על בסיס קבוע יכולות לא נתפסות בכלל...טוב נו זה גם סוג של מלחמה פסיכולגית...יש לקחת את זה בערבון מוגבל מאוד אם בכלל.
העיקר שהסרטון נחמד 😉
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#3 · לפני 13 שנים
זה ניראה כמו דגם מוקאפ ולא באמת מטוס. מה גם שלפי צורת הכנף והמטוס קשה לי להאמין שהוא באמת מסוגל לטוס ועוד לשאת משקל חימוש ודלק. ושכחנו את התימרונים. לפי דעתי הדבר הזה יטוס בתצורת מזלט בלבד. מה גם שלפי הקוקפיט שלו לא ניראה שהוא באמת במצב טיסה (אין hud ואין כיסוי וחיפוי לתא. מה שמחזק שזה מדגים תצורה בלבד ולא משהו שבאמת צבר שעת טיסה
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#4 · לפני 13 שנים
אחד הטוקבקיסטים הגדיר את זה הכי טוב : FAKE AND GAY

עם הרולרבליידס שלי אני עושה יותר נזק בשכונה מהבר האקטיבי הזה שהם המציאו.
ראיתם את התא טייס? מזכיר לי בצורה מחשידה את העבודה של "יגאל אביזרי רכב" בחצור הגלילית חחחחחחח
#6 · לפני 13 שנים
חבר'ה אני ממש מציע לכם לא לזלזל במה שהאיראנים עושים.

לא ממש מדברים על זה אבל קיבלתי צילום לווין של אחד הכורים שלהם שהם כבר סיימו. נראה מפחיד !

תשפטו לבד...

ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#7 · לפני 13 שנים
אתם מזלזלים אבל תראו כמה הם התקדמו מאז עידן הפוטושופ שלהם. היום כבר אין פוטושופ- כל הרמאות עושים בלי לצייר דברים.
משגרים קוף על סקאד וחוזר קוף שונה לגמרי, עכשיו מייצרים איזה מטוס קרב שבכלל מקבל סימול אמריקאי F?!
הישג טכנולוגי נוסף- הקוקפיט הכי צפוף בעולם וכיסא המפלט הכי קטן בעולם.

היפנים כבר המציאו משהו כזה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#8 · לפני 13 שנים
בפורום אחר בו אני חבר מישהו פירסם סירטון. מזכיר איזה מלט אמריקאי איקס 36 אני חושב שמו. עדיין קשה לי להאמין שזה אכן טס עם טייס בפנים. תא בלי מגן רוח? בלי hud? תא טייס מאוד צפוף. וזה שיא הטכנולגיה?מייקמה שצרפת פה זה לא היה מטוס זה טיל אנושי לא היה מסוגל לנחות ולהמריא לבד.
http://www.youtube.com/watch?v=nygGQ1OHrpA
#10 · לפני 13 שנים
ידעתי שזה מזכיר לי משהוא.
זה מאוד דומה לקרציות שקופצות לך על הראש במשחק half-life 2 לא ?
נראה לי שהאות F מכוונת לכך שהמטוס הוא Forged = מזוייף .
הכור ששרדר צילם אכן נראה מפחיד . יצא לי לטעום כמה פצצות שיצאו מכור כזה וזה אכן יכול להיות מסוכן . 👿
#11 · לפני 13 שנים
מה שבאמת מדאיג בכל הסיפורים שלהם,
זה שאם האירנים חושבים שמישהו באמת "קונה" את ה"דבר" ההזוי הזה...(פשוט אין לי כבר מילים... 😱 )
אז התפיסה/הראייה שלהם את העולם - עוד יותר מעוותת, קיצונית ומבודדת ממה שאנחנו חושבים.
וזה כבר לא חדשות טובות.
Private Pilot - Single Engine Land. American PPL
#15 · לפני 13 שנים
האירנים רק מנסים להרתיע ולהפחיד - לפי בדיקות של חיל האוויר האמריקני המטוס לא יכול לטוס בכלל והצילום שהוא טס זה בכלל טיסן (על שלט).

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.