133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World JSGME - מנהל מודים לDCS
דיון

JSGME - מנהל מודים לDCS

14 הודעות 1,490 צפיות לפני 13 שנים
#3 · לפני 13 שנים
יש הרבה סוגים של מודים, לדוגמא מוד שהופך את הקוקפיט של הP-51 לישן יותר או את הקוקפיט של הKA-50 לרזולוציית HD.

יש גם מודים שמוסיפים מטוסים להטסה עם תא טייס אחר, לדוגמא היואי עם התא טייס של KA-50.

זה רק קצה המזלג.
#4 · לפני 13 שנים
מוד זה שינוי, מודיפיקציה, אנשים פרטיים שעושים שינוי בסימולטור בעצמם בשביל לשפר משהו
למשל, אפקטים יותר יפים, כלי רכב חדשים, מפות, וכו..
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#7 · לפני 13 שנים
איך זה בא לידי ביטוי במשחק רשת?
האם כל ה clients צריכים להתקין patches בעקבות השינוי או שהוא יחול רק על ה client שביצע את השינוי ועבור יתר המשתתפים בסשן זה יהיה שקוף מבחינתם?
You should always challenge will
#8 · לפני 13 שנים
זה מתחלק בטוח בין דברים שלא פוגעים בתאימות לMP (כמו סקינים, סאונד, מודלים ברמה מסויימת ושות'😉 לבין דברים שהם יותר מזה, כמו FM שכן יפגעו בתאימות. DCS עושה עבודה די יפה בשמירה על תאימות גרסאות בחיבור לרשת, עוד מימי LOMAC.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#9 · לפני 13 שנים
בDCS זה דווקא דיי פרוץ לדעתי, למשל במשחק אונליין אני יכול לעשות שכאשר יש KA50 לבחירה ואכנס לSLOT הזה, אני במקומו יקבל את הUH-1H.
מה שיקרה ברשת הוא שאת השינוי הזה רק אני יוכל לעשות אבל כולם יראו.
כלומר, אם מישהו אחר יכנס לSlot הזה של הKA50 הוא יטיס KA50 אבל כשאני אכנס לSlot של KA50 אני יהיה בUH-1H וכולם יראו אותי בUH-1H.

יש משהו בDCS שנקרא Integrity Check, אני לא יודע בדיוק את הבדיקות שהוא עושה ובאיזה קבצים אבל הוא בודק אם הגרסה שלך תואמת לשרת ואני מניח גם Check Runtime לכל מיני קבצים.
לדעתי הבדיקה הזו מאוד פתוחה ולא קפדנית, רק זה שאני יכול לשנות את המטוס שאני מטיס זה כבר בעיה בפני עצמה.
#11 · לפני 13 שנים
אתה לא יכול לקבוע דבר כזה, כמארח בDCS אין לך דרך לקבוע איזה קבצים יבדקו ואיזה לא.
מה שייבדק זה רק מה שED הגדירו בIntegrity Check שפועל ברקע כשאתה מתחבר, אותה בדיקה לא דרקונית מספיק ומאפשרת שינויים דיי מהותיים.
#12 · לפני 13 שנים
xcom כתב/ה:אתה לא יכול לקבוע דבר כזה, כמארח בDCS אין לך דרך לקבוע איזה קבצים יבדקו ואיזה לא.
מה שייבדק זה רק מה שED הגדירו בIntegrity Check שפועל ברקע כשאתה מתחבר, אותה בדיקה לא דרקונית מספיק ומאפשרת שינויים דיי מהותיים.

כלומר שהשורה הזאת בקובץ network.cfg כבר לא רלוונטית?

integrity_check = {
"Config/Weapons",
"Scripts/compile.lua",
}

לעזאזל אי אפשר לקבוע כיוון משמאל לימין כאן כמו שצריך...רועי 🙁

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.