56 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים קנה ומכור שוקל למכור מצערת SFS SUNCOM כולל מתאם לUSB
דיון

שוקל למכור מצערת SFS SUNCOM כולל מתאם לUSB

12 הודעות 1,933 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
חברים
אתם מוזמנים להציעה מחיר למצערת כפולה של SUNCOM SFS (תכניסו הטקסט לגוגל לקבל תמונות ומידע נוסף)
המצערת אומנם עם חיבור GAME PORT הסטורי ,אבל כוללת מתאם לUSB. התכנות פשוט באמצעות מקשי המקלדת . במצב טוב ,הזדמנות למי שלא רוצה/יכול להשקיעה אלפי שקלים במערכת HOTS.
#5 · לפני 13 שנים
המצערת תומכת בWIN 7 (או לפחות פועלת בה כמו שצריך) ?
אם כן, אני מעוניין לקנות, ובכמה אתה מוכר ?
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#6 · לפני 13 שנים
מייק, אז לא אמרתי לך מזל טוב! מקווה שאתה נהנה ממנו 🙂

ולגבי הSUNCOM, הייתה לי אותה גם כן וזה היה חתיכת מוצר שווה! הסיבה היחידה שהחזרתי אותה היא כי הסטיק שבא איתה בסט התקלקל והייתי חייב להחליף את שניהם. 😈
!Control, control, you must learn control
#7 · לפני 13 שנים
AsafBoy כתב/ה:המצערת תומכת בWIN 7 (או לפחות פועלת בה כמו שצריך) ?
אם כן, אני מעוניין לקנות, ובכמה אתה מוכר ?

אבדוק ואעדכן לגבי הWIN7
#8 · לפני 13 שנים
לא ידעתי שלפריפלייט יש רשיון לערוך מכירות פומביות...

COPILOT16,

אותי הכותרת קצת מקוממת כי היא מלמדת על חמדנות מסויימת. 👿

ברור שמדובר במוצר נדיר שחבל יהיה למכור ב 70 ש"ח או אפילו ב 100 ויותר...

אבל לבוא ולהציע אותו למרבה במחיר במקום כזה ובכותרת כזו ?! אולי אני טועה. אבל נגיד שהערך של המוצר שווה ל 100000 ש"ח. אתה מצפה שנשלם כפול כדי "לשכנע" אותך למכור אותו ?!

זה מסוג הדברים שמשאירים בארון ומביטים בהם בערגה לימים עברו - אם שומרים.
לחילופין - מוכרים אותם\נותנים אותם למישהו שיידע להעריך אותם מעבר לכסף. - במידה ורצים להפרד מהם.

אין לי דבר וחצי דבר נגדך או נגד המוצר או נגד מכירות פומביות. אבל כמו במכירה פומבית - כולם יודעים על מחיר הפתיחה ומטפסים עד שכבר לא רוצים את המוצר. יש גבול למה אנשים מוכנים לשלם עבור פריט אספנות.

לא אשקר. גם אני רוצה כזה שעובד. 😎 (יש לי אחד שחבר נתן לי ואני עובד על שחזור שלו)
אבל תהייה הוגן. תן מחיר ראשוני.

אני מאוד מתנצל אם אני טועה בהערכת הסיבה שאתה כאן,למה ובכמה את רוצה למכור את המוצר.
האינטואיציה שלי היא הכלי היחיד שעליו אני סומך כשאני פוגש אדם חדש בפורומים ולא תמיד היא נכונה, אבל בנתיים היא צורחת לי באוזן:"סוחר ממולח רוצה לעשות כאן קופה"...

חבר'ה... תגידו אם הגזמתי וסתם ירדתי על הבחור... בכל זאת, שתיתי כמה בירות טובות...(דבר נדיר)

לילה טוב דוד הליקופטר. 😂
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#9 · לפני 13 שנים
לי נראה שקצת נסחפת עם זה.. אבל שמע, זה מה שבירות יעשו לך 🙂
!Control, control, you must learn control
#10 · לפני 13 שנים
אני חושב שלא נסחפת, למרות הבירות. זה הדבר הראשון שעלה גם לי בראש כשראיתי את הפוסט שפתח את הדיון.
ועצרתי את עצמי מלכתוב תגובה בסגנון.
מולי
#11 · לפני 13 שנים
דוד הליקופטר, נסגור העינין בכך שאני מקבל את התנצלותך...
ולעצם הדבר,לאחר שהערב התקנתי את worthog החדש בקוקפיט שלי השתכנעתי סופית עם עצמי להעביר הלאה את הsuncom .
למי ששאל ,בדקתי הsuncom על win7 ונראה שפועל תקין , פונקציה נחמדה שנזכרתי ,ניתן להפריד המצערות כך שידית אחת תשמש פונקציונאלית לניהוג הגה כיוון ןהשניה מצערת.
בנוסף אני מצרף למצערת סטיק ch f16 fighter שמתחבר למצערת או יכול לפעול עצמאית עם מתאם הusbהמצורף.
המחיר 450 שח ל2 הפריטים חבילה אחת.
לרציניים אבקש לפנות לפרטי, עדיפות לאלה שפנו אליי כבר קודם.
#12 · לפני 13 שנים
COPILOT16,

סגרנו ! 😎

מאחל לך הצלחה במכירה ומקווה שהציוד ימצא בית חם ואוהב.

בברכה,
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.