89 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור 757 cpitensim
דיון

757 cpitensim

64 הודעות 5,330 צפיות לפני 13 שנים
#2 · לפני 13 שנים
[quote="Muli"]
איפה אתה רואה 2 חבילות 757-200 ? 757-200F זה לא 757-200 זה שני מטוסים שונים, אחד מטען ואחד נוסעים.
אני מצליח לראות רק אחת. ואותה אחת היא החבילה המלאה(חבילת הבסיס) ובמחיר מלא(30 אירו).
2 המוצרים ב-10 אירו הם לא מוצרים מלאים אלא הם בסה"כ שינוי במודל החיצוני, צביעות נוספות חדשות, אנימציות שונות וכמה שינויי קובץ הביצועים של המטוס, מה שקרוי חבילת הרחבה ולכן הם עולים כל כך מעט(יחסית).
זה כמו סקין(צביעה) לצורך העניין, אתה לא יכול להטיס את הצביעה בלי שיהייה לך את המטוס המלא שעליו הלבשת את הצביעה.
[quote="עומרי11"]אבל בכול זאת יש לי את הדמו, אבל אותה בעיה אן אפשרות לטוס איתו .
[ההגה גובה וההגה כיוון לא עובדים]
מה לעשות?[/quote]בשורה התחתונה, שילמת 10 אירו אבל עכשיו אתה חייב לרכוש גם את המטוס ב-30 אירו, אחרת בזבזת 10 אירו ולא תוכל לעשות עם ההרחבה כלום.
היית חייב לקרוא גם מה שכתוב באדום שאומר שהמוצר מחייב את חבילת הבסיס(Base Pack required), לא סתם זה צבוע באדום.[/quote]

אבל אני מדבר על הדמו עד שאני אקנה את המלא.
בברכה עומרי ו.

#3 · לפני 13 שנים
תגיד אתה עושה מאיתנו צחוק? תפסיק כבר לחרטט בפורום, נמאס.
[quote="עומרי11"]כרגע קניתי את המטוס, המטוס לא עובד! הוא לא מיתרומם, ואין לא הגה גובה כיון או אין בכלל שליטה עליו!
שילמתי לא מעט כסף בבקשה עזרה דחוף![/quote]ואני עוד מתייחס אליך ברצינות ומשקיע בתגובות מפורטות. שלא תפספס שוב משהו.
איך גם קנית את המטוס ושילמת לא מעט כסף ואתה גם מדבר על זה שלא קנית אלא הורדת דמו?? :x
תסתדר לבד.
מולי
#5 · לפני 13 שנים
יכול להיות ששוב לא קראת הוראות.
שים לב למה שכתוב, שוב באדום שאתה אוהב להתעלם ממנו, בעמוד של הדמו:
Please do not install the Free Demo if you already have the 757 Captain 4.x product installed. You will see nothing new but damage your original installation.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#11 · לפני 13 שנים
התקנתי שנית את המטוס שקניתי והוא הפעם עובד!!! 😄
אבל, הסאוונד שלו לא עובד ניסיתי להחליף סאוונד גם לא עובד! מה עושים?
בברכה עומרי ו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.