96 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה Warbird Unlimited
דיון

Warbird Unlimited

7 הודעות 1,781 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
היי,

אני חדש כאן, ואני מאמין שזה יעניין את חלקכם.

סימולטור קרבות אוויר מלחמת העולם השניה שפיתחתי נמצא כעת בחנות גוגל פליי לאנדרואיד.

זה הטריילר, שצולם מתוך המשחק:
http://www.youtube.com/watch?v=XRdOVuMGRhE

וזה הלינק למשחק:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ahillel.warbirdunlimited

פיתחתי את המשחק לבד במשך השנתיים האחרונות, שבמהלכן הוא עבר מספר גילגולים, כאשר כל אחד מהם כלל שיפורים ותיקונים במשחקיות, גרפיקה, אפקטים, סאונד, התנהגות אוייבים וכד'. מה שאני מציג כעת הוא הגילגול השלישי שלו, שחותם את פעילות הפיתוח בחצי שנה האחרונה.

אני מאד גאה במשחק, שגרם לי לסיפוק והנאה במהלך הפיתוח שלו, ומקווה שהוא יגרום גם לכם סיפוק והנאה במידה ותשחקו בו.

הערה: המטוס נשלט ע"י הטיית המכשיר ממש כמו ג'ויסטיק של מטוס. השליטה בשיטה הזאת לא תמיד נוחה לכולם, ולכן חשוב לי לציין את זה מראש.

בברכה,
אמנון הלל.
#2 · לפני 13 שנים
ברוך הבא 🙂

עם יכולות כאלו אני חושב שאתה צריך לעבור ולהתעסק בדבר הגדול - סימולטורים אמיתיים

אין לי מושג בתחום אבל יתכן והכישורים שלך (שנדיר שמופנים לתעופה) יוכלו למצוא ביטוי רחב יותר

ומאתגר בפורום שלנו

אני מאמין שהאנשים הרלוונטים עדיין לא ראו את הפוסט שלך כגון: VIFF ,PHANTOM ואחרים
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#4 · לפני 13 שנים
אני יודע ש-VIFF קשור/עוסק במודים של הסימולטור IL1946 וכל מיני דברים שאני לא מבין רק משתמש בתוצר הסופי שלהם 😎
אני כבר הפניתי את הפוסט שלך לתשומת ליבם אני מקווה שיצרו עימך קשר בהקדם
" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#5 · לפני 13 שנים
שלום ahillel!
בהחלט יש כאן עוד אנשים כאלה, אני בהכשרתי מתכנת ב-C++ וגם למדתי JAVA (ואפילו התעסקתי קצת בתיכנות לאנרדויד - אבל אין מספיק זמן להתמקצע). יש גם מתכנתי PHP ועוד ועוד
יש גם את אריאל שבנה את שטח ישראל ל-IL2, וגם את I_HAWK שהיינו חלק מצוות הפיתוח של FALCON 4 BMS.

אגב - ראיתי גם את המשחק האחר שלך - Mideast Conflict - את זה אני מחפש שנים איך להריץ אותו ב- PC! איזה כיף של משחק!
השתמשת בקוד המקורי שלו?

אשמח לשוחח/לפגוש אותך צור איתי קשר בפרטי ונחליף טלפונים
מיכה
watch your six, i'm behind you
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#6 · לפני 13 שנים
ואו ניראה אדיר!1
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#7 · לפני 13 שנים
תודה רבה.
בנוגע ל Mideast Conflict - זה לא הקוד המקורי. כתבתי את המשחק בעצמי על בסיס הרעיון של המשחק הישן.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.