138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה THQ מחלקים את METRO2033 בחינם (עד סוף השבוע!)
דיון

THQ מחלקים את METRO2033 בחינם (עד סוף השבוע!)

12 הודעות 1,865 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום לכולם,

מי שלא מכיר את metro2033, זהו משחק יריות מגוף ראשון שמבוסס על סדרת ספרי מד"ב רוסית. לאחר אפוקליפסה גרעינית הניצולים במוסקבה בורחים למנהרות המטרו- רכבת תחתית ושם הם ממשיכים לחיות. כל תחנה נהית מעין עיר מדינה כאשר בין התחנות מקשרות מנהרות הרכבת.

מאד אהבתי את התחושה שהמשחק מצליח להעביר. בין אם נלחמים במוטנטנים או באנשים. את העובדה שהכדורים לקלאצ' הם המטבע החדש, את השימוש בתאורה. בנוסף, במשחק הזה (בניגוד לרב השוטרים כמו CALL OF DUTY ושות) יש דגש מאד חזק על סיפור. מי שיתנהג בדומה לגיבור בסיפור יזכה לאפשרות לסיים את המשחק באופן שונה (המשחק לא חושף אתכם לעובדה הזו).

כעת , עקב קשיים כלכלים ורצון לקדם את משחק ההמשך בסדרה THQ מחלקים בחינם את המשחק.
הכנסו הנה:
https://www.facebook.com/MetroVideoGame?sk=app_395840630491782

עשו לייק ועקבו אחר ההוראות.
אני אישית רכשתי את המשחק ואהבתי אותו מאד.

תהנו
RifleFighter
רמי וייברמן

#7 · לפני 13 שנים
לא זוכר בדיוק את השמות, זה כשאני מגיע ל״עיר״ קומוניסטית, יש שם קרון על המסילה, ונאום קומוניסטי ברקע.
ליד הקרון אפשר לרדת קומה בלי שמזהים אותך, שם יש שני אנשים שאפשר להרוג עם סכין בשקט ולקחת משקפי ראיית לילה.
משם לאיפה שאני הולך אני מת.
#8 · לפני 13 שנים
אהה.. אתה צריך להמשיך שם בשקט ולהקשיב לדמויות, הם מדברים על מעבר לצד הפאשיסטי, תקשיב להם ותעקוב אחריהם לשם.

נסה להשאר בצללים, לא למשוך תשומת לב ולהעזר בזריקת סכינים.
RifleFighter
רמי וייברמן

#9 · לפני 13 שנים
תודה 🙂
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#10 · לפני 13 שנים
הורדתי את הקובץ , הרצתי אותו , אבל הוא נתקע וכותב הודעת שגיאה :
error 1325 'Documents' is not a valid short file name
יש למישהוא מושג מה זה ? מה עושים ?
#11 · לפני 13 שנים
נסה להוריד שוב את הקובץ ופעל לפי ההוראות (אני אישית לא השגתי את המשחק כך). אם עדיין יש בעיה פרסם בעמוד הפייסבוק שם ואולי יעזרו לך.
RifleFighter
רמי וייברמן

#12 · לפני 13 שנים
ראיתי קצת סרטונים ביוטיוב על המשחק החדש Metro Last light והוא נראה מבטיח ומתסכל בו זמנית. יש חלקים שנראים כאילו נלקחו משלב של Call of Duty שבו פשוט יורים בכל מה שזז עם מיניגאן אבל ייתכן וזה לא מבטא את רוח המשחק שמאד אהבתי.
ראיתי גם ראיון עם אחד היוצרים שאמר שהסופר של Metro 2033 כתב חלק מהתסריט למשחק (שכעת לא מבוסס על ספר) ותרם להם רבות שזה מעודד מאד.

נקודה מעודדת נוספת היא זו:

אחד הטריילרים המרשימים ביותר שראיתי מעודי, ועוד למשחק מחשב.
RifleFighter
רמי וייברמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.