139 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור עזרע בהתקנת סינרים.
דיון

עזרע בהתקנת סינרים.

7 הודעות 1,683 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום רב!
קניתי השבוע מחשב חדש וחזק יותר מהקודם.
העברתי בדיסק און קי את הסינרים והמטוסים. שאני בא להתקין את הסינרים אני לוח OK הוא לא מתקין לי!
אני צריך עזרע בבקשה?
בברכה עומרי ו.

#2 · לפני 13 שנים
ב-Win7 יש באג שמחייב אחרי לחיצת OK בהוספת סינרים גם להוסיף קליק עם העכבר בשטח הלבן של הספריה

אגב, לגבי הסינרים של ISP כדוגמת אילת, רצוי להריץ את קובץ ההתקנה ולא רק להעתיק את הספריה, כי חלקם כוללים קבצים נוספים שמועתקים למקומות שונים בעץ הספריות של FSX במהלך ההתקנה.
אם סתם תעתיק, יש סיכוי גבוה למשל שתהייה לך בעיית גובה באילת, כי לא יהייה לך קובץ התיקון גובה בספריית הסינרי הראשית של FSX.
אותו כנ"ל לגבי חיפה-לא יהיו לך האפקטים של מתחם בתי הזיקוק.
אל תשכח גם את האפקטים של הרצליה (את זה מתקינים ידנית)
בקיצור יש סכנה לפספס אלמנטים של הסינרים אם מבצעים רק העתקת ספריות הסינרים.
רק לידיעה.
מולי
#4 · לפני 13 שנים
תוודא שבתוך התקייה שאתה מוסיף ל-scenery libray יש תקייה בשם scenery (כמו בצילום שנתתי לך עם הקליק) לרוב תהייה בה גם תקייה בשם texture אבל לא חייב. חייבת להיות תקייה בשם scenery, כי רק אז FSX מזהה את התקייה כתקיית סינרי.
scenery חייבת להיות תת תקייה ברמה הראשונה, כלומר לא בתוך תת-תקייה אחרת.
אחרת FSX לא מוסיף את התקיה כי מבחינתו היא לא תיקייה שמכילה סינרי.
שים לב:

אם תנסה להוסיף את LLBS_v1 לא תוכל כי אין בה תקיית scenery.
אם תוסיף את LLBS לא תהייה בעייה להוסיף אותה ל-Scenery Library

מקווה שהעניין ברור. חייבת להיות תקיית scenery בתוך התקייה שרוצים להוסיף ל-Scenery Library.
בהרבה מקרים זו הבעיה, כשמעתיקים ל-Addon Scenery את התקייה שמכילה את תקיית הסינרי במקום להעתיק רק את תקיית הסינרי עצמו.
כשאני מדבר על תקיית סינרי אני לא מדבר על תקיית scenery אלא על תקיית הרצליה, שדה דב וכו' כלומר הספריה של הסינרי.

מאחר שאין לי שום פרטים (חוץ מ"אבל הסינרי לא הותקן"😉, אני מניח שזאת הבעיה.
מולי
#7 · לפני 13 שנים
אין לי מה לעשות עם "אני לא מצליח" חוץ מלהגיד לך תנסה יותר חזק.
אני לא יכול לעזור לך אם לא תספק יותר פרטים, מה אתה עושה בדיוק, מה אתה מקבל בכל שלב.
עדיף לצרף תמונות, אולי נראה מידע חשוב.
אולי העברת בדיסק און קי יותר ממטוסים וסינרים אלא גם קבצים של ה-FSX עצמו ונדפק משהו בספריית הסינרי(אולי באיזשהו קובץ קונפיגורציה).
אם עשית ברדק בקבצים, אז באמת הכי טוב להתחיל מהתקנה נקיה ובסבלנות להתקין הכל נקי ומסודר. קיצורי דרך לפעמים מביאים בעיות. זה גם הזדמנות לעשות סדר בתוספים, אולי אתה לא צריך את כולם אם למשל אתה לא טס בכל המטוסים ולכל הסינרים.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.