95 חברים מחוברים
5 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 4 H I r y voice 1 H
בית פורומים פאלקון 4.0 שימוש בפאדלוק
דיון

שימוש בפאדלוק

33 הודעות 3,754 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
אין ויכוח שהראיה ההיקפית לא כמו במציאות, וספק אם איי פעם זה יהיה.
אבל בכל זאת, אנחנו רוצים לדמות את המציאות בצורה הטובה ביותר וכרגע Padlock רק מרחיק ולא מקרב.

הנה הסרטון שהעלתי ובמקרה הוא גם רלוונטי
#2 · לפני 13 שנים
FOX5 כתב/ה:חברים הדיון הזה סתם נמשך.. אפשר להגיד שזה לא מציאותי (ואכן הפאדלוק לא מציאותי). מי שרוצה להינות יותר שלא ישתמש בו, מיש רוצה "לרמות את עצמו" ולעשות לעצמו חיים יותר קלים, שיפעיל.

דווקא הדיון הזה לא נמשך סתם, אחד הדיונים היותר מעניינים שהיו פה בזמן האחרון.
#3 · לפני 13 שנים
אכן דיון מעניין. ראשית למען הגילוי הנאות אינני טס כלל אונליין (לא חושב שאני טוב מספיק בשלב זה וחבל לי לקלקל לאחרים ) . מסכים לחלוטין לדבריו של אורי , יש הבדל ענק בין הוגן למציאותי וכאשר אתה בשרת של מישהו תציית לחוקים שלו או כדברי וין דיזל באחד מסרטיו : "כאשר אני אורחו של אדם , איני ניגש לבד למקרר " . אני טס לבד נגד המחשב וחייב להודות שבגלל הרמה הנוכחית שלי רק לאחרונה הורדתי את ה lables , הן כדי להתאמן והן כדי להרגיש יותר מציאותי ואכן יש יותר נפילות בלתי מוסברות מהשמיים וטילים שבאים במפתיע אך ואכן מאוד קשה לסרוק במבט עם hatswitch על הסטיק ללא מערכת TIR ולטוס ללא דוושות להגה הכיוון (איך לעזאזל משתמשים בו באוויר??) .
אבל לעניינינו : FOX5 (ירין/ינון מי שלא תהיה) סליחה שאני "מרמה את עצמי" אבל כך כיף לי שאחרי הכל זה בסך הכל משחק מחשב . האם אתה יושב מול המחשב לבוש בסרבל חליפת לחץ קסדה וציוד חירום ???? I find it hard to believe .
😛 😄

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.