109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים תעופה וביטחון עזרה לקראת קורס טיס
דיון

עזרה לקראת קורס טיס

8 הודעות 1,919 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום לכולם 😄
בינואר הקרוב אני אתחיל קורס טיס, ויש לי כמה שאלות קטנטנות שיעזרו לי להתכונן יותר טוב לקורס. בתקווה.
השאלה הראשונה שלי היא האם באיזורי טיסה שבהם לא רשומים גבהים אז אין הגבלת גובה בכלל?
למשל במפה:
http://www.iaf.co.il/SIP_STORAGE/files/6/46706.jpg

שאלה נוספת שלי היא מתי אני אמור להגיע לגובהים שרשומים בסמוך לחצים שמסמנים את נתיב הטיסה? אני מניח שאני לא יכול פשוט להתחיל להתעתק בין גבהים חחח

ושאלה אחרונה היא אם בסנירי של ישראל שיש באתר יש את איזורי הטיסה הנל?

תודה רבה !! 😄

ירין בר FSx Deluxe
#2 · לפני 13 שנים
הלנדקלאס של ישראל נותן לך את האיזורים הללו-יישובים(לא פוטוריל) וכבישים שמגדירים את האיזורים חוץ מאולי נחל גרר/פטיש(גבול 601/2) שאני לא בטוח שמופיע.
בנוסף קיים פוטוריל של באר-שבע(לא קיים בריכוז באתר כי הוא מחייב שיתוף של תומר חיים ב-Dropbox שלו) ופוטוריל חצרים שקיים בריכוז.
שני הפוטורילים בתוספת סינרי תימן וסינרי חצרים(לא ריאליסטי 1:1 מבחינת הבסיס) מכסים את החלק שסביב חצרים ואת שטחים 605 ו- 606.
מולי
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים
#5 · לפני 13 שנים
ממליץ לך לנסות בפורום ואטיל. יש שם חברה רציניים שהיו בקורס טיס, ושמחים לשתף ולעזור. מנהל ואטיל בעצמו הוא טייס קרב במיל'(טייס F15) וטייס אזרחי כרגע כך שנראה שיש סיכוי שתקבל שם את כל התשובות ויותר.
אגב, לא חסרים שם גם פקחים צבאיים (אמיתיים) שהם למעשה אמורים לתת לך את גבהי הטיסה וסביר להניח שיוכלו גם הם לענות תשובה מוסמכת.
מולי
#6 · לפני 13 שנים
כמו שזכור לי מלפני כמה שנים....
ודאי שיש הגבלת גובה! רק אינני זוכר בדיוק.

בנוסף מומלץ מאד לדעת את כל המפה בעל פה לגמרי + זיהוי מגבהים שונים
ועוד המלצות מנסיון אשמח לתת בפרטי

בהצלחה!
#8 · לפני 13 שנים
אין לי את התשובות אבל אני רוצה לומר לך-אני מעריץ אותך!

פשוט כיף לדעת שמישהו מכאן הצליח להיות בקורס!!

הייתי רוצה לדבר איתך קצת ולקבל טיפים וקצת מידע על הקורס(אני בן 13 חחח)
טס:Falcon BMS,IL2
סגן מפקד טייסת 107 "אבירי הזנב הכתום"

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.