silentbob כתב/ה:הבעיה שלך לא קשורה ל wind aloft.
מה שאתה צריך לעשות זה לכוון את המרעום (AD) של הפצצה ל - 0 שניות או מספר קטן אחר. נגיד, לא יותר מ 1 שניות. (הדיפולט הוא 4 אם אני לא טועה). המרעום מורה לפצצה מתי להידרך. אם הורית לפצצה להידרך אחרי 4 שניות ושיחררת אותה מגובה נמוך מדי, היא תפגע בקרקע לפני שהספיקה להידרך ולכן לא תראה פיצוץ. כיוון ל 0 שניות יורה להידרך מיד עם השחרור שלה מכן החימוש. כך, גם אם אתה משחרר מגובה מאוד נמוך הפצצות יתפוצצו לך. אתה רק צריך להיזהר מרסיסים, לכן מיד אחרי השחרור תמשוך חזק הצידה.
כמו כן אם אתה מתכוון לשחרר פצצות ברזל מגובה נמוך, עדיף להשתמש בפצצות עם גרר גבוה כמו למשל BSU-49/50 ולא חלקות כמו סדרת ה MK.
SB
נראה לי שהייתה פה אי הבנה של הבעיה.
🙂
Winds Aloft עד כמה שאני יודע יכול להיות קשור לבעיות של
שחרור פצצות. לעומת זאת ההשהייה של המרעום קשורה ל
התפוצצות הפצצות בעת הפגיעה במטרה. ההסבר שלך 100% רק שזה לא קשור ל Winds Aloft ולבעיות עם שחרור הפצצות.אתה נראה לי קצת עירבבת בין השניים, יכול מאוד להיות שיש פה 2 בעיות ולא 1:
1. Winds Aloft מונע שחרור פצצות ב CCRP בגלל רוח צידית חזקה מידי (יכול להיות שיש באג
בפאלקון)
2. בעיית התפוצצות הפצצות בעת הפגיעה במטרה. דרך אגב ברירת המחדל של המרעום עם
פצצות ברזל הוא 6.0 שניות, הכי טוב זה לכוון אותו ל 1.0 ככה לא תהיה בעיה.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200