·
לפני 13 שנים
כפי שכולנו יודעים יש לנו "דף חניכים" של בית הספר שבו אנו נדרשים לכתוב מי בא לאיזה מקבץ ולעדכן אם איננו יכולים מסיבות כאלו ואחרות.
שמתי לב שאין לנו שימוש רב עם הדף הזה ואני מציע שנתחיל להפעיל את הדף הזה מכמה סיבות:
1. לסדר הטוב
2. המדריכים יוכלו לעקוב אחר החניכים בצורה יותר נוחה ויותר נגישה.
3. המדריכים יוכלו לתכנן כמו שצריך ולחלק את השיעור בצורה מהירה יותר (כפי שאתם יודעים, לוקח כשעה לפחות של הכנות עד שמתחילים את השלב התאורתי של השיעור) כאשר הם ידעו מי בה ומי לא, יהיה להם פשוט הכנה מהירה יותר של מי צריך איזה שיעור, ואם יש למישהו תקלה הוא יהיה מודע וידאג לכך שזה יתוקן במהירות האפשרית וכו' וכו'.
4. אפשר לעשות בדף הזה כל מה שאנו רוצים, הדף אינו מפורסם ברבים (נכון לרגע זה)
כל זאת בהנחה שהמדריכים יהיו מעוניינים בכך, ובאותו מידה גם אנחנו 🙂
-*הערה- אני לא יודע אם שמתם לב אבל יש לנו 2 קטגוריות נוספות שבהן יש מידע מפורט על כל מקבץ, וגם אפשרות לבקשת/ביצוע טיסות. אם נשתמש בדפים הללו, זה יהיה רק לטובתינו. 😉
שמתי לב שאין לנו שימוש רב עם הדף הזה ואני מציע שנתחיל להפעיל את הדף הזה מכמה סיבות:
1. לסדר הטוב
2. המדריכים יוכלו לעקוב אחר החניכים בצורה יותר נוחה ויותר נגישה.
3. המדריכים יוכלו לתכנן כמו שצריך ולחלק את השיעור בצורה מהירה יותר (כפי שאתם יודעים, לוקח כשעה לפחות של הכנות עד שמתחילים את השלב התאורתי של השיעור) כאשר הם ידעו מי בה ומי לא, יהיה להם פשוט הכנה מהירה יותר של מי צריך איזה שיעור, ואם יש למישהו תקלה הוא יהיה מודע וידאג לכך שזה יתוקן במהירות האפשרית וכו' וכו'.
4. אפשר לעשות בדף הזה כל מה שאנו רוצים, הדף אינו מפורסם ברבים (נכון לרגע זה)
כל זאת בהנחה שהמדריכים יהיו מעוניינים בכך, ובאותו מידה גם אנחנו 🙂
-*הערה- אני לא יודע אם שמתם לב אבל יש לנו 2 קטגוריות נוספות שבהן יש מידע מפורט על כל מקבץ, וגם אפשרות לבקשת/ביצוע טיסות. אם נשתמש בדפים הללו, זה יהיה רק לטובתינו. 😉
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים