94 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיית התקנה על ווינדוס 7
דיון

בעיית התקנה על ווינדוס 7

11 הודעות 1,542 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום לכולם!
לפני כמה ימים קניתי את המשחק FSX,
אך כשניסיתי להתקין אותו על המחשב שלי,הוא נתן לי רק שתי אופציות לתקן או למחוק, כאילו שיש לי כבר את הקובץ
לאחר שעשיתי לתקן הכנסתי את הסיריאל נמבר ואז הוא לא קיבל אותו בכלל,עשיתי המשך לטטוריאל ואז קפצה הודעה שאומרת שחסר איזה קובץ,אני לא ממש זוכר.

מישהו מבין בזה ומוכן לעזור לילד תמים ונואש לעזרה? 🙂
#2 · לפני 13 שנים
arbel077 כתב/ה:הוא נתן לי רק שתי אופציות לתקן או למחוק, כאילו שיש לי כבר את הקובץ

אל תגיד לי שלא היתה לך התקנה של FSX על המחשב לפני זה 😉

http://www.preflight.us/HE/ftopicp-192212.html#192212

אם התוכנה הזאת תציג לך ברשימה את FSX- תבחר להסיר אותה.
היא אמורה למחוק הכל ולתת לך להתקין מחדש בלי בעיות.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 13 שנים
אני בטוח שאין לי קבצים של המשחק
בטוח במאה אחוז,אבל אולי זה מתנגש לי בגלל שהמחשב שלי הוא עם מערכות הפעלה,יכול להיות שזאת הסיבה?
#5 · לפני 13 שנים
התקנת פעם FSX פרוץ? כי יכול להיות שבמסגרת הפריצה מוגדר ברג'יסטרי נתוני ה-FSX ולך תדע איפה. כשמסירים את ה-FSX הפרוץ, כל הבלאגן ברג'יסטרי נשאר.
מולי
#6 · לפני 13 שנים
ניסיתי להוריד בטורנט את המשחק אבל אחרי שקניתי עשיתי דרך ה UTORRENT מחיקת טורנט וקבצים,אתה יודע מה זה utorrent נכון?
#7 · לפני 13 שנים
לא מכיר. אבל זה הכיוון של הסיבה לבאלאגן שיש לך עכשיו!

בכל מקרה, אנחנו כאן בפורום לא תומכים בבעיות שנובעות מפריצה ותוכנות פרוצות. זה בניגוד לחוקי הפורום.
מולי
#8 · לפני 13 שנים
אני מחקתי את התוכנות הפרוצות,עכשיו אני קניתי את המשחק דרך הרשת BUG .
#9 · לפני 13 שנים
זה שאתה בטוח זה טוב ויפה, אבל אתה לא הרג'יסטרי ולא תיקיות נסתרות של תוכנות התקנה. המערכת שלך אומרת "אני רואה את FSX מותקן" ואני מעדיף להאמין לה.

התוכנה שנתתי לינק אליה אמורה לדעת להסיר כל שארית למשהו ישן של FSX- וכך למנוע את הבעיה שנתקלת בה בהתקנה.

להבא- בבקשה תן לנו יותר מידע כשתשאל לגבי תקלה. ההודעה הראשונה שלך בדיון היא כמו לשאול "אני רוצה להיכנס הביתה והדלת לא נפתחת".
יש אלף ואחת סיבות. לפחות תגיד לנו אם ניסית לשים את המפתח במנעול...אחרת אנחנו נצטרך סתם לנחש- ואז לא תקבל עזרה, אלא דיון שנמרח בנסיון לחקור אותך ולמצוא רמזים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#11 · לפני 13 שנים
תבחר באופציה של מחיקה זה ימחוק לך הכל ואז תתקין מחדש , גם לי זה קרה פעם וזה עבד לי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.