111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור מודל סנונית FSX
דיון

מודל סנונית FSX

7 הודעות 3,070 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שלום שלום,
אחרי זמן רב שלא צייצתי פה, אני רוצה לעדכן שעברתי גיבוש טיס 171 היום בבוקר ואני צפוי להתגייס לקורס 171 בראשון לינואר, קראתי כי רצוי להתכונן על בדח סנונית או G-120A עכשיו אני רוצה לדעת מה המודל הכי טוב וריאליסטי שקיים לסנונית על מנת שאני אוכל להכין את עצמי טוב.

טוב לחזור 😛

ירין

ירין בר FSx Deluxe
#2 · לפני 13 שנים
א. בהצלחה.
ב. אני לא חושב שיש בכלל מודל ל-FSX, שלא לדבר על ריאליסטי.. (לפחות אני לא מכיר).
ל-FS2004 יש משהו בהורדות כאן באתר, אבל לא ריאליסטי במיוחד בלשון המעטה.

ללמוד בד"ח אתה לא צריך מודל בסימולטור. אתה צריך דמיון מפותח וזיכרון טוב, זה מספיק.
מולי
#3 · לפני 13 שנים
אני מודע לזה שאני לא באמת צריך אבל זה סתם היה יכול להיות נחמד אם אני כבר אדע איפה כל דבר עומד ומה עושים לפני שאני מתחיל את הקורס.

תודה בכל מקרה מולי 😄

ירין בר FSx Deluxe
#4 · לפני 13 שנים
תחפש בגוגל תוריד RealAir SF-260 זה הסנונית (לפחות הכי קרוב, לומדים על זה בקורס צבאי בVFS חפש בגוגל VFS תרשם לאתר ותמצא את החומרים לצבאי שם יש את הבד"ח למטוס.
הבד"ח שמופיע באתר http://www.vfs-il.net/download/viaf/part1/p1g120check.pdf
והבאתי לך גם היכרות עם המטוס http://www.vfs-il.net/download/viaf/part1/p1g120guide.pdf

עוד משהו?
#5 · לפני 13 שנים
Muli כתב/ה:א. בהצלחה.
ב. אני לא חושב שיש בכלל מודל ל-FSX, שלא לדבר על ריאליסטי.. (לפחות אני לא מכיר).
ל-FS2004 יש משהו בהורדות כאן באתר, אבל לא ריאליסטי במיוחד בלשון המעטה.

ללמוד בד"ח אתה לא צריך מודל בסימולטור. אתה צריך דמיון מפותח וזיכרון טוב, זה מספיק.

בכלל לא, כל בד"ח יכול להיות שונה לא ניתן על פי הזיכרון למשל, יש מטוסים אשר משאירים בכל מהלך הטיסה את הFUEL PAMP כמו בA22 ובסנונית מכבים לאחר המראה אין דבר כה בד"ח מהזיכרון. גם טייסי אל על עושים בד"ח מהדפים ולא ממה שהם זוכרים.
#6 · לפני 13 שנים
הוא התכוון שבדח ניתן ללמןד אותו באלפה ואז לא צריך אותו אני בטוח שאפילו טייסי חיל האוויר כבר עושים את הבדחים הבסיסים באופן אוטנטי כטבע שלי ולא נדבקים לספר. דוגמה בדח הנעה ולפני הנעה ובדח הסעה וכו... מצבי חרום חושב שנעזרים בספר
#7 · לפני 13 שנים

בכלל לא, כל בד"ח יכול להיות שונה לא ניתן על פי הזיכרון למשל, יש מטוסים אשר משאירים בכל מהלך הטיסה את הFUEL PAMP כמו בA22 ובסנונית מכבים לאחר המראה אין דבר כה בד"ח מהזיכרון. גם טייסי אל על עושים בד"ח מהדפים ולא ממה שהם זוכרים.
א. יש דבר כזה בד"ח מהזיכרון. גם במטוסי נוסעים יש לא מעט סעיפים בבד"ח חירום שהם סעיפי זיכרון.
ב. בקורס טייס לומדים בד"ח בע"פ ומבצעים אותו מהזכרון ובקול.

הנושא היה בד"ח סנונית לקורס טייס. ולא דיון פילוסופי סביב נושא הבד"ח.
לא הבנתי את הדוגמא עם משאבות הדלק. כשאומרים בד"ח מתכוונים לבדיקות החיוניות של מטוס מסויים, ולא למשהו כללי.
ואגב הבד"ח של SF260 די רחוק מזה של הסנונית ולא מכיל את כל סעיפי המערכות שאינן ממודלות במודל של RealAir. לא זה מה שיעזור ללמוד בד"ח סנונית.
הקרבה העיקרית בין הסנונית ל-SF260 של RealAir היא במראה החיצוני.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.