בחייך אורי, אל תתן לזה לנגן לך על העצבים.
לא נכנסת? לא נורא- הנה מה שרואים בסרטון:
-מעקב אחרי מטרה עם תק"ע.
-מטרה בשעה 8 בערך- שיגור טיל
-מרגע זה והלאה לא רואים את הטיל
-פיצוץ ליד המטרה, ענן העשן ממשיך לנוע במרחב במהירות מדהימה.
אוקיי ינון. מה חדש פה? זה המחשה של כל מה שהוא כתב בדיון ההוא. וכבר לפי הדיון ההוא עושה רושם שדרך הפעולה של זה היא פשוט עקומה ולא ניתן להשוות אותה לפיתון 5.
אף אחד לא אמר שלא עשיתם טיל שפונה 180 מעלות. מה שכן עלה זה שאיך שעשיתם אותו זה "לא חוקי" (ואחרי זה "הצד שלכם" שבר את הכלים והמשיך בדיון לגבי נושאים שבכלל לא קשורים לטיל המסכן, כלומר נמנע מלתת הסברים כי בעצם הוא הרי לא בא לפה כדי להסביר דברים). אם זה היה אמור להיכנס לפאלקון רשמית (רק תדמיין את זה לצורך השאלה. אני לא אומר שזה יקרה כי כבר הבהרתם את האנוכיות במטרות שלכם)- זה לא היה נכנס כי זה לא בנוי נכון.
או שאולי אשאל אחרת- אם הייתם אמורים לטוס עם הדבר הזה באיזה שרת אונליין, זה היה בכלל חוקי להשתמש במשהו שבנוי ככה?
חוץ מזה מה הקטע להראות דברים כאלה? סתם מראה אותכם עוד יותר ילדותיים. "תראו מה יש לנו ולא תקבלו".
בהצלחה בהרס התדמית העצמי שלכם עוד יותר. אתם עושים עבודה אפקטיבית מאוד. בהמשך- אני כנראה אצטרך לפעול כדי להפסיק את ההתעללות הזאת בעצמכם. הבאן ההוא זה התחלה יפה לדעתי.
הדיון נשאר פתוח כי אני רוצה לראות אם תהיה תגובה שלשם שינוי מתייחסת לעניינים טכניים שיסבירו למה הפיתוח הזה מוצדק ולא בזבוז זמן של כולם.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 13 שנים