51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים פרויקט מיכא"ל
דיון

פרויקט מיכא"ל

9 הודעות 1,852 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
היי, לפני כמה ימים הגיע לתיכון שלי מדריך שהרצה לנו על הפרויקט הזה עכשיו יש לי שאלה קטנה האם מישהו מכם השתתף בפרויקט זה ? אני כבר התקבלתי אליו המדריך אמר שמי שהתקבל ושימשיך את הפרויקט ישתנו לו החיים , קיבלתי עלון שהתקבלתי ורשום מאחורה "אם רק תרצו,תתנדבו ותתמידו,הרי שבצבא *ובמיוחד בחיל האויר*, אנחנו מצפים לכם" ברשימת נושאים שנלמד רשום טיס אז אם למדתם בפרויקט זה תוכלו להגיד לי איך הוא.?
תודה.. 🙂
#2 · לפני 13 שנים
אני אישית שמעתי שמדובר בבולשיט לא אפקטיבי.
אבל זה רק אני.

איך שזה נשמע- אם הם סתם ילמדו אותכם קצת פיזיקה של תעופה, אין פה קשר אמיתי לשום צבא. נשמע כמו פיתיון.
אבל הנקודה היא לא החומר שילמדו אותכם כי זה פשוט אמצעי להעברה של הדבר האמיתי: שיטות למידה.
איך שהבנתי אתה חיב להתמסר לזה, כמעט כמו דרך חיים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 13 שנים
חח 🙂 תודה בכול זאת

הם אמרו שהקורס זה כמו קורס טייס שרק הטובים נבחרים ומסיימים יכול להיות שמדובר בזה, אבל בכול זאת
אני אנסה לגמור אותו 🙂

תודה...
#5 · לפני 13 שנים
בארץ כמאט כל אחד משווה את מה שהוא עושה עושה ל"קורס טייס".

גם לטכנאי אוייוניקה מספרים שרק הטובים ביותר מתקבלים, גם לתפקיד שלי אומרים לנו(גם אחרי שהתקבלנו) שנבחרנו ב"פיצטה" ושאנחנו הטובים ביותר.

אני הייתי לוקח בערבון מוגבל משפטים כמו "רק הטובים נבחרים ומסיימים".
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#7 · לפני 13 שנים
למדתי בפרוייקט בכתה ח'
למרות שיש מקום לקחת את האמירות שלהם בערבון מוגבל, יש הרבה דברים טובים בקורס הזה. אין כל קשר לתעופה ולטיסה (וזה גם לא דומה לקורס השני שדובר עליו כאן 🙂) , מתעסקים שם בעיקר בפיתוח מיומנויות למידה וחשיבה.
הספר שמקבלים שם שווה מאוד בפני עצמו והמשכתי להשתמש בו גם בתיכון...
בקיצור שווה, תהנה ותשקיע

Kickbox.co.il
נדב
#9 · לפני 13 שנים
היי,סליחה על ההקפצה ... רציתי להגיד שסיימתי את הפרויקט ואני ממליץ לכול מי שהציעו לו להצטרף לפרויקט זה באמת פרויקט שעוזר בחיים 😄 😄

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.