109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית מתלבט בין 3 כ.מסך
דיון

מתלבט בין 3 כ.מסך

7 הודעות 1,136 צפיות לפני 13 שנים
#2 · לפני 13 שנים
תלוי בתקציב, למרות שלפי השמות אני רואה שלא חסר כסף.
עכשיו אתה צריך לספק לו כוח אז חשוב שיהיה לך ספק כוח מתאים לפחות 750 ומעלה, שלא נדבר על לוח אם טוב גם, ואיך אפשר לשכוח קירור טוב ומארז טוב?
אני מקווה שיש לך את כל זה לפני שאתה משדרג לכרטיסים כאלה.
אני אישית יש לי את הGTX580 ואני מרוצה ממנו ממש

4X-ELD
#3 · לפני 13 שנים
לאחר מחקר דיי מקיף בעניין (גם אני התלבטתי רבות)

בחרתי לקנות את ה GTX670.

יש לו רוחב פס גדול יותר לעומת ה 660TI.

הביקורות ממש מהללות את ה 660TI ועל פניו הוא צריך להיות כרטיס נהדר. אבל זה יהיה נכון רק ברזולוציות הנמוכות ובלי הפעלת פילטרים ברמה הכי גבוהה.
ה 670 צריך לענות על הצורך הזה.
אבל אם כבר ללכת על ה 670 - ללכת על הגרסה המומהרת. אחרת זה לא שווה את תוספת העלות.

אלעד - לדעתי ספק של 600-650 מחברה טובה מתאים בהחלט ואין טעם ללכת מעבר לזה אלא אם כן אתה מתכוון לעבור במערך של SLI או CF.
בברכה,
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#4 · לפני 13 שנים
ממממממ מברוכ על השידרוג הצפוי,670 בלי לחשוב בכלל,מבחינת ביצועים אין מה לעשות NVIDIA נותנת בראש,בתור אחד שראה ביצועי כרטיסים משתי החברות,לראות גרפיקה ברמה גבוהה את זה רק NVIDIA יודעת לעשות, ולי בכלל יש ATI ( ומשלם על הטעות שעשיתי לפני שנה )קשה לבחון את זה ברמה של benchmarks. ודבר אחרון והכי חשוב אם אתה לא מתכוון לעבוד עם 2 מסכים ומעלה לך על ה 670 בלי למצמץ בכלל,אבל אם התשובה היא כן לעבודה עם ריבוי מסכים אז היתרון המוחלט והיחידי הוא 7950.
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק
#6 · לפני 13 שנים
לא שיצא לי להפעיל את הסימולטור וכל העזרים מסביב של ה DCS אבל ממה שקראתי הכל מבוסס על קוד רשת. חבל לא לנצל את זה.

כלומר - לדעתי אפשר בהחלט לשים איזה מחשב סטייל פנטיום 3 או 4 שיריץ את סביבת הקוקפיט כלומר מסכים שלא אמורים להציג את המשחק אלא רק פאנלים ושעונים וכו'
בקוקפיט שלי שיהיה מתישהוא בעשור הזה 🙂 אני מתכנן שתהיה כמובן מערכת ראשית שתריץ את הסימולטור עצמו ומערכת קלה הרבה יותר שתריץ כאמור את "סביבת העבודה" הכוללת את הפאנלים MFD והשעונים , מערכת הקשר (הכוונה לבצע מיקס מופרד פיסית עם שליטה נפרדת על הסאונד של הסימולטור והקשר) וכו'
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#7 · לפני 13 שנים
acef כתב/ה:אני עם h7850 מאוד מרוצה, ואני עובד עם 4 צגים.
מה שכן חשוב שמתאמי mini dp יהיו אקטיבים ותומכים ב ati

אין שום סיבה שלא תהיה מרוצה הכרטיס יודע לעבוד עם ריבוי מסכים בצורה מעולה
DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.