75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיה בהתקנת הסינרים
דיון

בעיה בהתקנת הסינרים

11 הודעות 1,179 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
שאני נכנס לתיקייה של הסימולטור אני לא מוצא את התקייה " Addon Scenery " , והיא הייתה לי פעם בראש כל התקיות ועכשיו היא לא נמצאת , האם אפשר להתקין את הסינרי בדרך אחרת או שאפשר לשחזר את התקייה בצורה כלשהי , בבקשה תעזרו לי .
#2 · לפני 13 שנים
אפשר להתקין בדרך אחרת. לספריה אחרת. כשמוסיפים ל-Scenery Library פשוט בוחרים בה.
מולי
#3 · לפני 13 שנים
לא הבנתי כל כך , מישהו יכול להסביר לי בדרך קצת יותר מפורטת ?
#5 · לפני 13 שנים
הוא התקוון שאתה יכול לשים את הסינרי בתיקיה אחרת וכשאתה מתקין אותו לתוך הסימולטור פשוט תיקח אוץו מהתיקיה ששמתה בה אותו.
ורק שתדע לפעמים הבאות אתה לא חייב לפתוח 3 דיונים כדי לדבר על נושא אחד.
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#6 · לפני 13 שנים
אני לא מוצא את התקייה של ישראל ואני לא מוצא תיקיות של מדינות בכלל ( אני מחפש בתיקייה שקוראים לה Scenery ) וזה מוצא לי תיקיות עם מספרים שבפניים יש קבצים ורק למטה יש לי תיקיות שרשום " ASIA , CITYS , WORLD " ועוד כאלה , מה לעשות ?
#7 · לפני 13 שנים
שאלת אם יש אפשרות להתקין סינרי אם לא מוצאים את ספריית Addon scenery. קיבלת תשובה-כן וגם איך.
אז מה זה מעניין כל הסיפורים האחרים? ספריות סינרי עם שמות היבשות יש ב-FS2004 ולא ב-FSX!
מולי
#8 · לפני 13 שנים
כן ראייתי בקישור ששלחת אבל לא רשום שם באיזה תיקיה אחרת אפשר למצוא את הסינרי של ישראל
#9 · לפני 13 שנים
אין בסימולטור סינרי של ישראל את הסינרי אתה יכול לשים באיזה תיקייה שאתה רוצה אבל אחר כך שאתה מעלה את זה לסימולטור תשלוף את זה מהתיקייה הזאת
מנהל פורום פלייט סימולטור.
#10 · לפני 13 שנים
הבנתי תודה רבה ! , רק אתם יכולים להביא לי קישור לאתר שיש בו את כל הסינירים של השדות תעופה ?
#11 · לפני 13 שנים
אני חושב שהדיון הזה מיצה את עצמו.
כדי להתקין סינרי של ישראל לא צריך למצוא אותו לפני כן בעץ הספריות של הסימולטור.

yuvalfsx כתב/ה:הבנתי תודה רבה ! , רק אתם יכולים להביא לי קישור לאתר שיש בו את כל הסינירים של השדות תעופה ?

בתור חבר חדש בפורום מומלץ לפני הכל לעיין בהודעות הנעוצות של הפורום ובפרט בלינקיה:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-14492.html

הכל קיים כבר ומרוכז. אי אפשר שבכל פעם שמצטרף חבר חדש להמציא את הגלגל מחדש.
בבקשה תקרא את החומר שרוכז בדיוק לשם כך.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.