53 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שאלה בקשר לסימולטור
דיון

שאלה בקשר לסימולטור

42 הודעות 4,893 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
שלום !
אני רוצה להתחיל ללמוד קצת על טיס ולכן אני מבקש אם יש למישהו איזה מדריכים בקבצי וורד או ב acrobat שילמדו על הכל ואני צריך שיהיה בעברית .
אני מעוניין לדעת במה עדיף לשחק יותר ב falcon 4.0 או aliied force ?
את ה allied force יש לי אבל ראיתי שהאיכות שם ממש אבל ממש לא יפה ויש לי מחשב פנטיום 4 3000 מגה הרץ והמשחק עובד לאט משום מה ואני לא יודע למה.
לפי מה שראיתי שה falcon 4.0 הוא בהרבה יותר יפה בגרפיקה וכו' ורציתי לדעת איפה בדיוק אפשר להשיג את המשחק הזה , וכאשר אני משיג אותו אני חייב שתיהיה לי תגירסא הקודמת בשביל להתקין ת patch של המשפר של הסימולטור וכל זה?
אם אפשר בבקשה איפה אני יכול להשיג אותו.
תודה.
#2 · לפני 19 שנים
יש לך את כל המידע בתיקית המשחק (MANUAL)
בקשר להשיג את המשחק זות כבר בעיה אחרת
בקשר למהירות משחק זה גם תלוי בכרטיס מסך שלך מן הסתם 🙂
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
#3 · לפני 19 שנים
להשיג אותו זה רק דרך חבר או משהו כזה....
ואם פאלקון AF עובד אצלך איטי אז פאלקון 4 עם כל התוספות יזחל לך על המחשב....
כמו שSoNiC306, אמר אם יש לך כרטיס מסך גרפי תבדוק שהדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים
אם זה כרטיס מסך מובנה על הלוח אם אז זו גם בעייה
#5 · לפני 19 שנים
יש לי כרטיס מסך radeon 9600 se עם 128 של מאה 128 מגה בייט
#7 · לפני 19 שנים
יש לכם משהו להציע לי לעשות?
דרך אגב שאלתי מקודם ולא ענו לי:

אני מעוניין לדעת במה עדיף לשחק יותר ב falcon 4.0 או aliied force ?
את ה allied force יש לי אבל ראיתי שהאיכות שם ממש אבל ממש לא יפה ויש לי מחשב פנטיום 4 3000 מגה הרץ והמשחק עובד לאט משום מה ואני לא יודע למה.
לפי מה שראיתי שה falcon 4.0 הוא בהרבה יותר יפה בגרפיקה וכו' ורציתי לדעת איפה בדיוק אפשר להשיג את המשחק הזה , וכאשר אני משיג אותו אני חייב שתיהיה לי תגירסא הקודמת בשביל להתקין ת patch של המשפר של הסימולטור וכל זה?
אם אפשר בבקשה איפה אני יכול להשיג אותו
מישהו מפה יכול להשיג לי ת falcon 4.0 ?
תודה.
#8 · לפני 19 שנים
פאלקון 4.0 הרגיל יש לי כל מני תוספות כמו FF3 ו SP4 ושטח ישראל
(פחות יציב ברשת)
פאלקון AF אין לו את התוספות האלה חוץ מPATCHIM רגילים... אבל הוא יותר יצב ברשת
בקשר לגרפיקה אני חושב שב AF היא יותר טוב.
ולא אתה לא צריץ את פאלקון הרגיל בשביל AF
AF זה STAND ALONE
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
#9 · לפני 19 שנים
לא הבנת אותי.
אני מתכוון שאם אני רוצה להתקין את המשחק falcon 4.0 לא את AF אז אני שואל אם אני תגירסא שהייתה לפני falcon 4.0
ועוד דבר אולי תוכל להגיד למה זה זז לי כזה לאט ב AF ואני לא מצליח להוריד שום עידכון לגבי הגרפיקה שלו ודברים נוספים...
אם תוכל לעזור לי לפתור את הבעייה אני מאוד מאוד אשמח.
ולגבי המדריך שיש בAF הוא בנאגלית וזה מאוד קשה לי ככה, יש אולי בעברית ?
תודה.
#10 · לפני 19 שנים
עזוב שטויות פאלקון וכל התוספות העדכניות יותר טוב בהמון תחומים, תתקין לפי ההתקנה הזאתי:
http://www.preflight.us/HE/content-18.html
תשתמש באלה, אתה תצטרך אותם:
http://www.preflight.us/HE/content-17.html
http://www.preflight.us/HE/content-14.html

כל בעיה תרשום פה אני יעזור לך.
בקשר למדריכים ועזרים ללמידה יש לי המון מה לשלוח לך בוא למסנג'ר:
ran16128@walla.co.il
אני אשתדל להיות מחובר מחר.
#11 · לפני 19 שנים
SoNiC306 כתב/ה:OK עכשיו זה באמת לא מובן .. לי יש FX 5200 וזה רץ חלק :S

תלוי גם בדרייברים\מאפיינים גרפיים אתה יכול להשיג עם אותו כרטיס ביצועים מעולים וביצועים מחרידים, יש כמה utilities קטנים כאלה גם ל NVIDIA וגם ל ATI שניתן לשנות בעזרתם כמעט כל פרמטר שקשור לכרטיס מסך. זה באמת יכול לעזור בסימולטורים אם אתה מקבל FPS נמוך מידי.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#13 · לפני 19 שנים
מה עם העצה הכי פשוטה - שיכנס להגדרות הגרפיקה של המשחק, יוריד את הכל למינימום וירד איך זה עובד אז?
#14 · לפני 19 שנים
גם אני רוצה לשחק בפאלקון 4 הרגיל ולהוסיף את העדכון, אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להשיג אותו בשום מקום...
את אלייד פורס אני יכול להשיג בלי שום בעיה אבל שמעתי שהכי טוב זה 4 עם העדכון, ובאלייד פורס אין את שטח ישראל 🙁

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.