118 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 זקוק לעזרה - קוקפיט ד"ר סטופ ו "סופה".
דיון

זקוק לעזרה - קוקפיט ד"ר סטופ ו "סופה".

14 הודעות 2,308 צפיות לפני 21 שנים
#1 · לפני 21 שנים
מישהו יודע איך אני טס עם הסופה שב FF3 , מוגדרת f16i ,עם הקוקפיט של ד"ר סטופ ?,
מבלי להתחיל להתקין מודלים וכו' , פשוט עם מה יש ב FF3 המקורי .
כי הרי ד"ר סטופ אומר לבחור מטוס F16CJ בשביל הקוקפיט שלו . אבל הסופה f16i .
💡
Peten
#2 · לפני 21 שנים
Peten כתב/ה:מישהו יודע איך אני טס עם הסופה שב FF3 , מוגדרת f16i ,עם הקוקפיט של ד"ר סטופ ?,
מבלי להתחיל להתקין מודלים וכו' , פשוט עם מה יש ב FF3 המקורי .
כי הרי ד"ר סטופ אומר לבחור מטוס F16CJ בשביל הקוקפיט שלו . אבל הסופה f16i .
💡

האלן אסי!
לא יודע אם הבנתי נכון,אם מדובר בהתקנה אז...
קודם כל ,מדובר דווקא בפיט של ה-F16DJ ,אני אתן לך לינק שיסביר יופי את מה שתעשה:
http://www.freefalcon.com/forum/viewtopic.php?t=10634
אם זה לא מובן,תגיד לי...

נ.ב. אני אתייחס בפירוט לכל ההודעות שבדיון יותר מאוחר....
הייתי פעם פאלקוניסט......
#3 · לפני 21 שנים
סת'כל יש את הקוקפיט החד מושבי של ד"ר סטופ לF-16CJ ויש את הקוקפיט הדו מושבי שלו לF-16DJ.
בכל מקרה, עם תרצה להישתמש באחד מהם לסופה פשוט מאוד!
צור תקיה חדשה בשם "2284" ביעד : C:/micro prose/falcon4/art/ckptart והעתק לתוך התקיה את הקבצים של הקוקפיט.
זהו! 🙂
#9 · לפני 21 שנים
DesertFalcon כתב/ה:סת'כל יש את הקוקפיט החד מושבי של ד"ר סטופ לF-16CJ ויש את הקוקפיט הדו מושבי שלו לF-16DJ.
בכל מקרה, עם תרצה להישתמש באחד מהם לסופה פשוט מאוד!
צור תקיה חדשה בשם "2284" ביעד : C:/micro prose/falcon4/art/ckptart והעתק לתוך התקיה את הקבצים של הקוקפיט.
זהו! 🙂

מאיפה מורידים את הקוקפיט ? חישפתי באתר המופיע כאן בדיון ולינק שצויין
ולא מצאתי כלום .
אשמח אם תעזרו לי .
רפאל מנצור
#12 · לפני 21 שנים
לא יודע למה אבל נראה לי שזה באג בקוברה FF3.1 כל מטוס שאין לו קוקפיט בספרייה פשוט לא תוכלו לטוס בו אלא אם תצרו לו ספרייה עם השם שלו ועם הקוקפיט שלו. כמובן שתמיד תוכלו להעתיק לתוך הספרייה שיצרתם את הקבצים של ה F-16CJ כדי שתשתמשו בקוקפיט של ה F-16 כברירת מחדל. בגרסאות קודמות זה היה נעשה אוטומטית. ז"א אם למטוס לא היה קוקפיט הסימולטור היה משתמש בקוקפיט ברירת מחדל שנמצט בספרייה הראשית של הקוקפיטים. 🤔

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#13 · לפני 21 שנים
i_hawk כתב/ה:לא יודע למה אבל נראה לי שזה באג בקוברה FF3.1 כל מטוס שאין לו קוקפיט בספרייה פשוט לא תוכלו לטוס בו אלא אם תצרו לו ספרייה עם השם שלו ועם הקוקפיט שלו. כמובן שתמיד תוכלו להעתיק לתוך הספרייה שיצרתם את הקבצים של ה F-16CJ כדי שתשתמשו בקוקפיט של ה F-16 כברירת מחדל. בגרסאות קודמות זה היה נעשה אוטומטית. ז"א אם למטוס לא היה קוקפיט הסימולטור היה משתמש בקוקפיט ברירת מחדל שנמצט בספרייה הראשית של הקוקפיטים. 🤔

האלן יוני!
מה זאת אומרת?גם ב-FF3 הרגיל אתה יוצר תיקיות אם הקוקפיט לא קיים !
לסופה זה 2282 או 2284 לא?למה התכוונת?ויש לי עוד כמה תיקיות שיצרתי למיראז עם הקוקפיט של ה-F5 ....
ובדוק פרטי!
הייתי פעם פאלקוניסט......
#14 · לפני 21 שנים
כן, ערן יכול להיות שזה באג בכלל ב FF3, פשוט זה לא היה בגרסאות קודמות של falcon.

דרך אגב, לא רואה כלום בפרטי 🤔

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.