100 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 התנהגות הולמת בשרת Team Archer
דיון

התנהגות הולמת בשרת Team Archer

26 הודעות 2,979 צפיות לפני 13 שנים
#1 · לפני 13 שנים
פשוט גועל נפש, מקומם של אנשים כאלה לא כאן!
#2 · לפני 13 שנים
רמי תרשם בבקשה בפורום של Team Archer ותבקש גישה לפורום של Blue Forces, יש לינק בתוך הנושא הקרב על סיני סבב 2:

http://falconworkshop.org/teamarcher/index.php?topic=67.0

בתחילת התדריך יש לינק עם הסמל של החיל. כמו כן תרשם עם תחילית IAF בנוהל הרגיל
😉

VIFF
its not a bug, its a design feature
#4 · לפני 13 שנים
חברים,

אתמול בשיחה של Mystic ו-Archer איתי על בחור בכינוי FOX5 נאמרו כל הדברים שהרגיזו אותם. אחד הדברים למשל שמאוד הרגיז את Mystic זה ה- poke-ים הבלתי פוסקים של FOX5 ל-Mystic בטימספיק עם השאלה הכי מעצבנת שיכולה להיות "האם השרת פתוח?". במקום שהבחור ינסה להתחבר, הוא החליט ש-Mystic עובד בשבילו ויספק לו כל פעם את התשובה באופן אישי.

נושא זה מאוד הפריע לצוות ארצ'ר מאחר והם מקבלים במקביל הרבה הודעות מהרבה אנשים ב-TS בבת אחת. כמובן ששאלה שחוזרת על עצמה מאותו אדם פשוט מעצבנת.

דבר נוסף הוא שהם שאלו אותי בן כמה FOX5. לא ידעתי לגמרי ואמרתי שבערך 27.
עכשיו כשאלון רשם שצוות ארצ'ר נתן אישור חריג למשתתפים מישראל להיות בני פחות מ-18 אני מבין למה הם שאלו אותי את השאלה. קיים סיכוי שיותר לא תהיה הסכמה מצדם שיטוסו חבר'ה צעירים.

לקחת לתשומת לב ולהתנהג בצורה הכי טובה כי כרגע הקהילה הישראלית נמצאת במצב לא נעים ומביך.
#5 · לפני 13 שנים
שאלה קצת לא קשורה אולי אבל :
מהן דרישות הסף כדי להצטרף לטיסות ברשת ?(אני לא מספיק מכיר נהלים , אז לא רוצה להרגיז ולעכב אחרים) .
איפה יש הדרכה על התחברות לשרתים וכולי ?
תודה
#7 · לפני 13 שנים
VIFF,
תבדוק איזו גרסה של שרת TS יש אצל ארצ'ר.
יש החל מגרסה 3.0.5 (למיטב זכרוני) אופציה לסיסמאות מוגבלות בזמן.

שווה לנסות להשתמש בזה,
אפשר להגדיר שיש "אחראי גיחה" מהאנשים שארצ'ר והצוות סומכים עליהם.
והוא יגדיר סיסמא זמנית (נניח תוקף של שעתיים) - כל האנשים יתחברו ויטוסו אחרי תפוגת הסיסמא, אי אפשר להתחבר שוב איתה.

ותמסור לבחור את התנצלותנו בשם כל הקהילה.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#8 · לפני 13 שנים
בעיקרון כבר עשו לו באן.

כל המטרה של הערוץ הזה היא לתת מקום לכל אחד (אלה אם עשה בעיות).
סיסמא לא תיתן מקום לחדשים ובגלל זה כרגע זה לא קיים.
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#9 · לפני 13 שנים
viff תודה רבה.יש רק בעיה אחת : איך מתגברים על המבוכה כשיש 4 בנות בבית שצוחקות עליך עוד לפני שאתה משחק אונליין ומדבר בקשר ? 😄 😄
בקשר לנושא השרשור אני לא יודע את פרטי המקרה אבל זה נשמע כמו מישהו שלא מכבד השקעה עבודה ואנשים אחרים , ובמעשיו הנפשעים מכתים אחרים (כמו המיעוט שמתנהג מגעיל בחו"ל ופוגע בכל הישראלים . נראה לי שהחתימה של loven מבטאת את הכל : "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" .
יום טוסט
#10 · לפני 13 שנים
מצטער שלא הגעתי אתמול חברים קרה אירוע לא צפוי.

יעל תודה על המדריכים. עברתי על הקצר משום שאני חושב שזה העיקר ובנוסף ספק אם רב האנשים מכירים את הטרמינולוגיה המלאה. אני אשתדל להצטרף הערב (תעזרו לי רק להתחבר לראשונה) בנוסף באיזו שעה מתחילים?
RifleFighter
רמי וייברמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.