64 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור מספר שאלות טכניות שמציקות לי הרבה זמן
דיון

מספר שאלות טכניות שמציקות לי הרבה זמן

4 הודעות 1,741 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
שבת שלום לכולם :]

אני חדש פה ומטיסה את FSX כבר כמה חודשים...
יש מספר דברים שלא הצלחתי למצוא להם תשובות ואשמח אם תוכלו לסייע:

1. האם יש דרך להגדיר מקש קיצור להיפוך דחף? לא מצאתי סעיף כזה בהגדרות.
2. יש דרך להפעיל את כל הפונקציות הקרקעיות בנמל תעופה? גרירה, מטען, תדלוק וכו'...? (יש לי את שתי חבילות ההרחבה)
3. איך מפעילים אוטו-ברקס במטוסים של בואינג?
4. מה זה הסימולטור level D ?
5. אני רואה כל הזמן אנשים שמטיסים מטוסים מטורפים ומגניבים (777, ינשוף, 767 וכו'...) ואוכל את עצמי מקנאה 😉... איך מוסיפים את המטוסים האלה? זה עולה כסף?

קצת חפרתי, אבל ממש אשמח לקבל את עזרתכם...
תודה ושוב שבת שלום וטיסה נעימה לכולם 🙂
#2 · לפני 14 שנים
blevi232 כתב/ה:
1. האם יש דרך להגדיר מקש קיצור להיפוך דחף? לא מצאתי סעיף כזה בהגדרות.
2. יש דרך להפעיל את כל הפונקציות הקרקעיות בנמל תעופה? גרירה, מטען, תדלוק וכו'...? (יש לי את שתי חבילות ההרחבה)
3. איך מפעילים אוטו-ברקס במטוסים של בואינג?
4. מה זה הסימולטור level D ?
5. אני רואה כל הזמן אנשים שמטיסים מטוסים מטורפים ומגניבים (777, ינשוף, 767 וכו'...) ואוכל את עצמי מקנאה 😉... איך מוסיפים את המטוסים האלה? זה עולה כסף?
1. F2 מפעיל מהפכים.
2. לא מכיר את האפשרויות הפנימיות של הסימולטור, אבל יש תוסף בשם AES של Aerosoft שמספק את כל שירותי השדה (התוסף חינם, השירותים בחלק מהשדות מחייבים קניית קרדיטים).
3. בכל דגם בואינג המיקום של המפסק קצת שונה אבל הוא נמצא באיזור מרכז לוח השעונים(רשום עליו AUTO BRAKES) לדוגמא ב-767(סימנתי במסגרת אדומה):

ההפעלה היא ע"י הצבת הבורר על עוצמת הבלמים הרצויה או RTO להמראה(Rejected Take Off)
4. Level-D הוא שם החברה שפיתחה ומוכרת תוסף בתשלום של בואינג 767-300ER, תוסף מאד ריאליסטי ונחשב בשורה הראשונה של התוספים הכי איכותיים לפלייט סימולטור.
http://www.leveldsim.com/sevensix_home.asp
5. רובם הכמעט מוחלט עולים כסף, ראה ערך סעיף 4.
מולי
#3 · לפני 14 שנים
תודה רבה.

את הבורר של הבלם האוטומטי הכרתי. אין משמעותו הפעלת אוטומטית של מעצורי אוויר בנגיעה? אם כן זה עדיין לא קורה אצלי. יש הסבר?
#4 · לפני 14 שנים
blevi232 כתב/ה:תודה רבה.

את הבורר של הבלם האוטומטי הכרתי. אין משמעותו הפעלת אוטומטית של מעצורי אוויר בנגיעה? אם כן זה עדיין לא קורה אצלי. יש הסבר?
AutoBrake משמעותו הפעלת בלמים(גלגלים) במוד האוטומטי בנגיעה.
ספויילרים(מעצורי אוויר) אמורים להיות מופעלים באופן אוטומטי כשמשקל המטוס יושב על הכן נסע- מפעיל את המיקרו-סוויטצ'ים של כן הנחיתה הראשי (זה קורה בנגיעה)
יש צורך בחימוש(Arm) של הספויילרים לפני נחיתה ע"מ שיפעלו באופן אוטומטי (חלק מהצ'קליסט לנחיתה).
ב-FSX חימוש ספויילרים נעשה ע"י SHIFT + /
http://www.mutleyshangar.com/downloads/FSX%20Keyboard%20Commands%20Pamphlet.pdf
תחת קטגוריה Control Surface : בערך Arm Spoilers(אחד לפני הסוף).
בהצלחה.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.