88 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור עזרה!!
דיון

עזרה!!

5 הודעות 1,203 צפיות לפני 14 שנים
#1 · לפני 14 שנים
שלום,
הורדתי את מטוס F-16I מהאתר AVASIM ואני לא יודע איך עושים שזה יהיה
בסימולטור FSX מישהו יכול לעזור לי?
#2 · לפני 14 שנים
אמור לבוא עם המטוס קובץ README, אם לא אז שים את זה בתוך SimObjects>airplanes אם אני לא טועה.
#3 · לפני 14 שנים
אגב, ouadw, לא נהוג באתר לכתוב כותרות כאלה לדיונים (לא רק שזה לא נהוג, זה בניגוד לחוקי הפורום), הכותרת לא מתארת את מטרת הדיון("עזרה בהתקנת מטוס ב-FSX", היא הכותרת המתאימה ואין צורך בסימני קריאה..). קרא בבקשה את חוקי הפורום, לינק אליהם קיים בתת-התפריט שבצד שמאל למעלה.

כמו שנכתב בתגובה מעל, בתוך הספריה הראשית של Flight Simulator X קיימת ספריה בשם SimObjects ובתוכה ספריה בשם airplanes שמכילה את כל המטוסים של הסימולטור, באופן עקרוני אתה אמור להעביר את ספריית המטוס שהורדת אל הספריה הזאת. בנוסף יש לקרוא בקובץ ה-readme אם ישנם עןד פעולות שיש לבצע כמו העתקת מחוונים(gauges) או קבצי קול(sound) או אפקטים אל הספריות המתאימות של הסימולטור.
מולי
#4 · לפני 14 שנים
סליחה!
אני חדש.
ותודה רבה!
איפה אני מוצא את המטוס במשחק?
#5 · לפני 14 שנים
אם תיכנס ל-Free Flight ששם אתה בוחר את השדה שבו אתה מתחיל את הטיסה, ואת המטוס. שם כשתבחר מטוס הוא אמור להופיע ברשימת המטוסים.
אם הוא לא מופיע, אחת הסיבות האפשריות היא שיכול להיות שהוא לא תואם ל-FSX (תואם רק ל-FS2004 או ישן יותר).
אם התקנת בדיוק כמו שמופיע ב-readme והוא תואם ל-FSX, הוא אמור להופיע ברשימת המטוסים.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.