107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 עוניין להתחיל לטוס
דיון

עוניין להתחיל לטוס

17 הודעות 2,705 צפיות לפני 14 שנים
#2 · לפני 14 שנים
לא במטרה לדכא או לאכזב אותך, אבל כנראה שלא יהיה אף אחד שיעשה איתך כמה טיסות ויסביר לך.
זה פשוט לא נשמע הגיוני שמי שרוצה ומעוניין להתחיל לטוס בסימולטור כזה מצפה ש"יאכילו אותו עם כפית".
אני אתן לך כמה טיפים להתחלה :
א' בתיקיה DOCS קיימים אינספור מדריכים, תעבור אליהם.
ב' YOUTUBE מלא מדריכי ווידאו ברמה גבוהה, יכול להיות צעד ראשון בדרך ללימוד טוב של הסימולטור.
בהצלחה.
#6 · לפני 14 שנים
אורי, מהתיאור שלך נדמה לי שאתה עם פאלקון 4 ה"רגיל" והוותיק.
האם התקנת את BMS האחרון? ואז את שטח ישראל? אם כן, הסיכוי היחיד שהסימולטור ייראה כמו מיינקראפט הוא אם למסך שלך יש רק 100 פיקסלים 😄

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#8 · לפני 14 שנים
תלוי גם למה אתה רגיל... אם אתה רגיל ל FSX אז אני מניח שהגרפיקה לא ממש מרשימה, יחסית. מה לעשות אנחנו בקטע הגרפי עוד "תקועים" על DX9, בלבד... ועושים כל מה שאפשר כדי לשפר את זה אבל יש זמן עד שנגיע לרמה של FSX או משהו כזה... מצד שני ה F-16 ב FSX הוא בדיחה אז סתכל על זה איך שאתה רוצה...

טוב לא חשוב, מצאתי בקבוק יין תוך כדי הנקניונות של פסח ושתיתי את כולו במכה אז עזוב...😂

כדי ללמוד את הסימולטור אתה אמור לקרוא את כל המדריכים של פאלקון 4 מאז שהוא יצא.... שזה בערך 12 שנות לימוד 😂 סתם סתם פשוט תכנס לאתר של BMS ותחפש שם תחת פורום ה Community שרושורים שכוללים הדרכה בוידאו, אני חושב שלא חסר... אני הייתי מציע לך בכל מקרה לקרוא מדריכים אם אתה לא מכיר בכלל את הסימולטור כי בד"כ מי שמנסה ללמוד על רגל אחת לא ממש מצליח.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
נערך לאחרונה: לפני 14 שנים
#11 · לפני 14 שנים
orim55 כתב/ה:אני לא היתקבנתי שהגרפיקה ירודה לעומת fsx,אלה היתקבנתי שהיא ירודה לעומת תמונות באתר או סירטונים ביו טיוב

אם יש לך כבר BMS אז באמת זה מוזר...

בדקתה בהגדרות של הסימולטור שהכל על ההגדרות גרפיקה הכי גבוהות.

אם הכל על הכי גבוהה אז יש סיכויי שהיתה טעות בהתקנה תתקין מחדש את ה
BMS.
שאני התקנתי בהתחלה בפעם הראשונה BMS הסימולטור היה מטושטש והכל היה בלי טקסטורות ראיתי כאילו רק את המודל בלי טקסטורות והכל זז מטושטש בצורה מוזרה...

אחרי שהתקנתי מחדש הכל הסתדר ועכשיו זה עובד מעולה עם גרפיקה מעולה ככה שתנסה להתקין מחדש.
אור סטפנסקי

מטיס(טיסנים):
MSH PROTOS 500
MULTIPLEX F-105 TUWISTER JET
MSC Unique 3d sport
MULTIPLEX Acro Master
ultimate 3d
DualSky Breeze Pro
PC 9 EP
F-14 EP
#14 · לפני 14 שנים
אני מקווה מאוד שזו לא הרזולוציה שאתה טס בה, יכול להיות שזו באמת הבעיה 🙂
בתפריט הסימולטור כנס לsetup ואז graphics, וודא שהרזולוציה מוגדרת בהתאם למסך שלך.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.