s susonic 87 פוסטים #1 · לפני 14 שנים למרות שהמצערת מוגדרת, אין תגובה בהפעלה התגובה היחידה היא ב slider (פתיחה וסגירת מבער) יש פתרון למישהו?
d didan 56 פוסטים · גבעת אבני #2 · לפני 14 שנים איזה סימולטור? דין "בור ששתית ממנו - אל תזרוק בו אבן"
M Muli 2,989 פוסטים · טבעון #3 · לפני 14 שנים תבדוק ב-Control Panel של ה-X52 אם כל הצירים(מצערת, 2 חוגות וסליידר) זזים: אם לא, אז בהסתברות גבוהה זו בעיה במצערת(מצערת לא תקינה). ואם זו לא הבעיה, תעבור על כל הגדרות צירי ה-X52 בסימולטור ותוודא שהצירים מוגדרים נכון. לא תמיד הגדרות ברירת המחדל הן נכונות. מולי
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #4 · לפני 14 שנים אני לא יודע על איזה סימולטור מדובר, אבל ברוב המשחקים צריך לעשות Assign מחדש לצירים של המצערת אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
s susonic 87 פוסטים #5 · לפני 14 שנים כל הצירים עובדים ב FSX זה עובד כמו שצריך ב BMS 4.32 k לא זז איך עושים reassign למפסקים?
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #6 · לפני 14 שנים בBMS זה ב-SETUP, תחת הלשונית CONTOLLER, ושם תלחץ על ADVANCE. אני מאמין שמשם זה יהיה לך די ברור 🙂 אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!